| DianaLavi1 a întrebat:

Unchiul meu recent a fost amenintat cu un cutit de propriul sau fiu.
Baiatul are 18 ani abuzeaza de droguri, bea si se distreaza. Unchiul meu, adica tatalui lui e un profesor universitar respectat si un om foarte bun. Ieri s-au certat, tatal l-a amenintat ca nu-i mai da bani ca isi distruge viata etc. Baiatul de nervi a luat un cutit si l-a indreptat spre tata. Menajera lor( sunt bogati) a sunat la politie, dar atunci fiul s-a panicat si s-a aruncat in genunchi in fata tatalui sa nu-l trimita la inchisoare. Unchiul meu a cedat si cu lacrimi in ochi l-a luat in brate si nu l-a acuzat de nimic.
Ar trebuie sa imi fie frica pentru siguranta unchiului meu? De ce nu a spus politiei? Am incercat sa ii explic si el cu parere de rau mi-a spus ca e fiul lui si nu vrea sa-l vada dupa gratii.

3 răspunsuri:
| sofisis a răspuns:

Ar trebui dus tipul la dezintoxicare si la psiholog. Si scos din anturajul in care a intrat.

| vocea a răspuns:

Este normal ca un tata sa tina la copilul lui neconditionat, evident nu ii va face nici un rau fiind copilul lui.
Ar trebui sa mergi la politie si sa anunti incidentul, ca persoanele abilitate sa stie ca unchiul tau este expus unor riscuri de a isi pierde viatia sau a fi ranit foarte grav, trebuie luate masuri.
Poate chiar un psihiatru cel mai recent.

| dorutzu03 a răspuns:

Da e ceva normal e fiul lui dar tinand cont ceea ce a facut cu a doua ocazie sa nu mai existe doar o amenintare in momentul cand isi iese din fire