America. cred ca este cel mai frumos loc din lume dupa parerea mea. multi artisti .actori, cantareti. etc printre care si [ william levvy. Justin B]=p~si multi altii .[ fata de Romania. unde stai jumatate de ora la magazin pentru a cumpara ceva, la doctor stai pe hol 4-5 ore, prin spitale stai si te rogi de doctori sa. ti spuna ce ai, bani] Bleahh.
De cand eram micuta mi-am dorit sa vizitez Parisul pentru splendorile care sunt acolo. Totul e minnat acolo :X de la Champs Elysees pana la Turnul Eiffel si Disney Land. Muzeele sunt absolut superbe, strazile luminate la maxim noapte, romantismul, muzica de calitate, totul :X. Desi nu prea stiu franceza, ador sa aud lumea vorbind in franceza tot timpu, are ceva melodios limba asta, nu degeaba i se spune limba dragostei.
As vrea sa fac ocolul Pamantului cu o barca:d
Am citit multe carti cu pirati si marinari si as vrea sa trec si eu prin cateva aventuri. sa merg pe la Capul Bunei Sperante... India, China, Sydnei, noua zeelanda japonia, hawai, coasta americana apoi sa cobor in america de sud sa urc la rio de janiro apoi miami si is sus spre new york si apoi trec atlanticul ...liverpool, londra, barcelona, napoli si apoi inapoi in Romania
Sincer...eu imi doresc sa calatoresc peste tot. asata e visul meu de cand eram mica micuta sa descopar toata lumea asta frumos pe care dumnezeu a creat-o. visul meu a inceput deja...am vizitat 2 tari straine si nu voi opri. peste ani, cand voi fi batrana, poate la 80 de ani nu vreau sa ma gandesc ca am trait degeaba.
As vrea sa vad intreaga lume, pentru ca fiecare loc are farmecul lui. Fiecare loc e unic intr-un fel sau altul. Ca tinte fixe deocamdata ar fi :
1.Hawaii pentru absolut tot e in locul ala ( de la vulcani pana la surf)
2.Parisul pentru muzee, mancare, arhitectura, moda, si pur si simplu pentru romantism, bun gust si rafinamentul pe care ti-l inspira orasul
3. Egiptul pentru piramide si pentru a vedea si o alta cultura
4. China si Japonia pentru cultura, traditii si diversitate
5. Roma pentru monumente, cultura, mancare, moda si aerul acela italian si Venetia pentru o plimbare cu gondola
6. New-York pentru ca e un oras mare si pentru ca imi inspira un aer fresh si Washington DC pentru ca vreau sa vad unde " baza" puterii americane.
7. Madridul pentru cultura si traditii
8.Rio de Janeiro pentru carnaval
Si multe altele dar in special astea.
In SUA pentru ca are o superputere este un stat care are capacitatea de a influenţa evenimentele sau îşi exercită puterea la scară globală si as vrea sa vizitez New-York'ul:X
Aş vrea să călătoresc în Paris, pentru că are o mulţime de locuri excepţionale şi este cel mai mare oraş al Franţei. Cele mai frumoase oraşe, după părerea mea, sunt Cannes şi Nice. Cu siguranţă poţi avea multe impresii plăcute dacă vei vizita acest loc!
Londra deoarece vreau sa ma plimb pe stradutele acelea draguta si pline de tarabe!
Franta pentru ca e un oras romantic si e un oras al poetilor e absolut superb
TheShade întreabă: