Bai inteligentule! "Sti" se scrie stii! Vai de mama ta! Mai frustat ca tine nu e altul pe aici.Apropo...am auzit ca trimiti mesaje in privat baietilor despre ale tale vise nocturne
@Antiteme(anti-viata sociala) daca nu poti sa ma ajuti cu ceva, atunci de ce raspunzi? Esti atat de prost si de idiot incat n-am cuvinte.Si sti ceva nici nu-mi pasa de viata ta. Ti-am zis pentru mine ramai un nimic.Ai scris atat de mult ca sa ce? Sa-mi demonstrezi cat esti de prost? Afla ca ai reusit.Altceva?
aaPS: Nu te mai crede stapanul lumii, ca nu esti.Iesi afara, gasesteti prieteni, desi cu comportamentul asta n-ai sanse! Atat am avut de zis! Poti sa raspunzi ce vrei tu, ca nu ma mai obosesc sa-ti raspund. Daca n-ai 7 ani de acasa, nu te pot educa eu, acum!
OOO, gayul gaylor sa-ntors. Ai invatat cuvinte noi: "editeaza" sau "punctez" WOW, deja e prea mult de la capacitatea ta mintala. Ce mai face @alexeanca care tot tu esti, gayule aaa si nu te mai vota singur. De curiozitate cate conturi ai in total?. App, de ce nu am editat si restul greselilor din intrebare daca puteam?! .
PS: si eu am punctat la mama ta, de fapt punctez mereu
Hei "jmenule" la cat de "jmen" si tare in gura esti pe atat de prost gramatical scrii atat in romana cat si in engleza!
"Of corse" dragule se scrie "of course" dar na... poate nu stii engleza si pe asta o mai scuzam.
Insa se pare ca mananci si litere: "pintre" sau "printre" cum crezi ca e mai bine?
Mai vad ca este "funa" in loc de "funda". Off off!
Acu' amice sa nu te faci rosu ca kechap-ul Tomi de suparare dar asta mi-e meseria, nu scap pe nimeni de vedere indiferent de rang sau de cat de tare in gura l-a facut maica-sa! Iti specific ca sa stii asta pe viitor!
Si sa mai tii minte un lucru: ti-am aratat greselile la engleza nu pentru ca s-ar putea tu sa pici de "destept" ci din respect pentru limba asta fiindca e o limba internationala si personal ma afecteaza daca este stalcita de unu ca tine. Good luck!
Scuza-ma amice am viata sociala si o prieteni demni de respect, cred ca te-ai autocaracterizat, dar nu te ingrijora, te iert in spiritul Craciunului.
Ti-am raspuns ca sa nu cumva sa nu dormi si sa nu mai ai acele "vise" preferate de grija mea.
Hai ca am plecat sa-mi petrec Craciunul alaturi de familie nu sa stau sa mai discut cu frustrati ca tine! Pussy!
@AlexLikesRainbows te-a parasit cumva iubitul de Craciun?
Ca vad ca iti place sa te autocaracterizezi pe aici folosindu-ma pe mine drept pretext. Vai doamne ce sa zic bietu baiat dur si tare-n gura s-a suparat .
Imaturule, nu mai face pe victima aici ca esti penibil ma jur! Daca mai ai cat de cat demnitate barbateasca in tine (desi slabe sanse) nu mai face fite de Simona Sensual pe aici!
Si inca ceva daca eu fac o greseala gramaticala la un cuvant si dupa aceea nu mai fac, tu faci in continuare "greseala grosolana gramaticala" sa scrii "sti", asa ca nu te mai da mare cocos ca esti p...st ca noaptea!
Hai ca am incheiat discutia du-te si vezi daca te mai primeste iubiu' inapoi "jmenule" ce esti.
@Anonim "spurcat la gura" retardat esti tu! A scris la inceputul intrebarii "of corse" desteptule, fiindca am vazut intrebarea mai devreme, nu ca un intarziat ca tine! Dar bine ca exista "editeaza" ca altfel s-ar face mai multi de c. t pe aici! Unii s-au facut deja!
Chiar daca am raspuns mai tarziu tot am vrut sa punctez asta ca sa inteleaga toti ca "LuiALexIiPlacCurcubeele" e tot varza la engleza si sa-si mai vada si altii de treburile lor, nu sa se trezeasca vorbind pe aici!
@ProjectJackpot (AlexLikesRainbow) esti jalnic nenea! Ai vazut ce username de sugar ai si ti l-ai schimbat imediat! Ha! Asta chiar cea mai buna gluma pe azi!
Si in vocabularul tau numai cuvantul asta exista? Gay? Esti prost!
Chiar daca pentru tine pare un gest de jignire, dude, pentru unii in alte tari e ca si cum te-ai duce in piata Constitutiei si ai striga "Hai Basescu". Atunci sa vezi ce azmuzant ar fi!
Get a life ca esti varza!
P.S. tu cate conturi ai? Te intreb fiindca tu cazi in plasa! Ti-e tipic!
Eu nu pun botu ca tine!
ale0409 întreabă: