| AllyAlly2a a întrebat:

Unde as putea face layout-uri pentru howrse? In afara de howrseinfo.com....acolo stiu sa facbig grin. Deci daca mi-ati putea raspunde v-as fi foarte recunoscatoarehappy. Dau funditapuppy dog eyes...

10 răspunsuri:
| ContCuIntrebariCiudate a răspuns:

Uite,pe howrse nu totul conteaza numai in asta, trebuie sa ai inspiratie si creatie pentru a face un layout suprem fata de altele, te pot invata, numai daca poti sami datorezi ceva, si eu eram ca tin de exemplu caut atatea programe si nu le-am gasit, dar inspiratia sta numai intr-un program daca le sti pe howrseinfo de ce nu le faci? arata ca poti si sti ceva, sau vino in echipa mea unde facem layouturi pana la 18 casete...

Ce ti-am zis? eu sunt Stefya, daca vrei intra si te voi inata

Ally, eu pot sa te ajut sa faci layouturi si cu 100 suta de casete

| AllyAlly2a explică (pentru ContCuIntrebariCiudate):

Pai ia zi cum?laughing

| ContCuIntrebariCiudate a răspuns (pentru AllyAlly2a):

laughing Poii, secretell puppy dog eyes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Photoshop...

| AllyAlly2a explică (pentru anonim_4396):

Am inceput sa fac si in Photoscape iar in Photosop nu pot sa fac ca nu am de unde puppy dog eyes.

| AllyAlly2a explică:

Va roog...puppy dog eyes:03

| AllyAlly2a explică:

Nu cred ca voi intra. Multumesc oricum.puppy dog eyes

| DeeaDeutzaAleutza a răspuns:

Pai nu exista ''un stie'' care sa faca layout-uri. Poate exista vreo doua trei dar nu te ajuta. Trebuie sa faci codul manual. Poza o faci in photoshop sau in alte programe. Daca nu poti sa faci codul, poti lua layout-uri de pe site-uri care pun la dispozitie diferite layout-uri. Si eu am trecut prin faza asta dar acum stiu sa fac layout-uri pentru ca sunt si bagacioasa. Am cautat pana am gasit si am rausit sa le fac. Te poti uita si pe site-l meu, www.deeaalelayouts.webs.com. Unele nu sunt inca terminate dar le voi termina cat mai repede. Daca doresti, pot sa-ti fac eu un layout. :)