| dulc3'maria a întrebat:

Unde as putea sa gasesc o rochita la fel(ca cea a brunetei) http://trupasenzual.hi5.com/......otoUser.do sau ceva in genul aceleia... vreun site ceva(magazin online)plssss dau fundita.:x

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Felicitari Cristina, cel putin ai reusit sa creezi putina valva in jurul intrebarii tale.Ca sa va raspund scurt si al obiect celirlaltzi : costumul este de scena, daca trageti cu ochiul la artistii din afara si nu numai s poate sa va schimbati parerile. Pt mai multe detalii, id mess TRUPASENZUAL1. B'bay

11 răspunsuri:
| xibalba a răspuns:

Le poti intreba pe tipele de pe centura. Iar daca vrei o rochita asa doar pentru a starni erectia iubitului in pat, du`te la sexshop. Trebuie sa gasesti ceva in genul asta...

| dulc3'maria explică:

laughingway... ce viperalaughingdaca esti fata...winking

| JoJo a răspuns:

Pai cam are dreptate xibalbahee hee nu vreau sa fiu rautacioasa, dar ai iesi cu o rochita de asta pe strada, sau la o petrecere ceva?

| dulc3'maria explică:

Intr-un club logiclaughingdoar nu ies pe stradalaughingwinking

| Tabii. a răspuns:

Eu sincera nici la club nu m-as duce asa deoarece m-am oferi barbatilor pe tava

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu apare nici o rochita la link-ul ala, sint doar patru jocuri, biliard, mah jong si inca doua sad

| dulc3'maria explică:

Eoo am intrebat ceva... daca nu stiti sa raspunde-ti e ok...nu e frumos sa judecati un om... face ce vrea fiecare cu viata luiwinking

| xibalba a răspuns:

In club? laughing)))))))))) duci lipsa, nu te supara pe mine. Sau iti place sa comenteze toti barbatii asupra ta. Vrei sa te faci remarcata fara sa te complici prea mult? Pai apeleaza la trucuri din astea ieftine(ca de intelect nu se pune problema), care sunt la indemana oricui, dar apoi sa nu te miri de ce lumea te considera din categoria AIA.

| dulc3'maria explică:

Nu ma intereseaza ce crede lumea ma imbrac cu ce imi placelove struck

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca ti-ai gasi o croitoreasa buna si ai gasi materialul potrivit eu zic ca ceva ar iesi. sper sa gasesti!

| bombo a răspuns:

Http://www.sevensins.ro/haine-de-club/ aici gasesti haine de club ce ai vrut tu nu am gasit:Ddar sunt altele suuuper.Eu yic sa te uiti;)