U mai sunt fetita ce o stiai tu mai demult... poate nu ai observat... dar de la o vreme am mai crescut
Te iubea, fraiere, chiar te-a iubit candva!" Priveshte`o dar stai departe, acum nu te mai vrea!
cate s`au spus.cate s`au dus.nu` ma mai doare. orice zi`n plus...sunt mai sus. restul`? doar vorbe goale!
. Si imi pare rau de tot ce s`a intamplat stii bine. Cel mai mult imi pare rau ca am pus suflet pentru tine!
Esti patetic si tu stii.nu mai cred in jucarii. tu mereu crezi ca pun botu’. hai c’o faci pe idiotul
Mai bine lasa Fa`te ca nu`ti pasa!
. Si chiar daca va semana fizic ca ea, sa fii sigur ca nu va v0rbi la fel si nu va avea acelasi caracter ca ea!
. In ambitzia mea vorbeste ca ea, nu stie ce sa mai zic, crede ca ma oftik, "ia da`i fata mea de jurat de cine are drag, pentru cine a facut noptsile zile, pentru mine sau pentru tine?"
. Daca vrei sa mai spui ceva... SPUNE! si daca vrei sa pleci. Pleak pe bune.
.[. stii? Orice S`ar Intampla EA mereu Va Lupta]
Te maturizei prea greu ...sa stii ca nu sunt ma`ta sa te iert mereu
"MinTe-Ma dAr MinTe-Ma FrUmos... Daca tot o FaCi Fa-O periculos EsTi Un sCumP DAR ieFtin La vrajeala SI eStI FRUMOS doar pE DinAFaRA"
Crezi ca totu`i roz. da` de fapt totu` e intunekt.nu mereu viata are culoarea in care esti imbracat."
Ce te face sa crezi ca el era "The One"? N'ai gresit cu nimic, ia'o ca p'o lectie. Nu'ti jura ca n'o sa mai iubesti. O sa fie altul, poate tu o sa'l ranesti!"
Greu, Si Stii Ca Am Dreptate.Am Tinut Capul Sus Si Am Mers Mai Departe...Nu Ma Intereseaza Ce Crezi Despre Mine, Inainte Sa Spui Ceva... Uita`te La Tine
Eu sunt fetita versatha de zdrente copiata.
Daca ma gandesck mai bine n-ai dreptul sa te holbezi la avatarul meu.
Hai Uita-te La Mn K Mereu Imi Merge Bn…Hai Uita-te Incoace.Nu`s Figuri De La Versace, Nici Arfe Originale, Ci Doar Fitze Mondiale…""
º•® ca tine intr-o zi vad 10…stilul tau ma lasa rece…nu esti primul care incearca cu vrajeala sa ma fac…din grupul pustoaicelor…tu te-ai dat la SEFA LOR.®•º
Sunt o diva de pus in rama
Nu ca altele o panarama
Fara mine nu e bine
Fara mine e vai de tine
Am talent si arat bine
Mor baietii dupa mine
Bine arat, bine ma port
Nu`s pushtoaik de export
Mersul meu de scena
Te baga in dilema.
Vorbesck` ca o profesoara
Cuvantul meu te baga-n
Boala.
Voi tarferol sunteti niste
Xeroxuri ambulante.
Fitze, gusturi sh tupeu
Asta e talentul meu.
Sunt o diva jmecherita
Hai fa pashi si gura mikka.
Am surori adevarathe
Care-mi tin mereu parte.
Fitze roz smecherite
Pentru tine.
Dragul meu chiftea praajita
Tinichea hodroglatita
Te oboosesk si te ador
Ca pe un pui de curk chior.
M-am nascut sa fac fite
Nu sa le suport pe altora.
Te dai scumpă dar eu te ştiu de când erai la reduceri
Fitzele mele
Sunte de calitate
Nu ca voi
Zdrentzelor plouate
O sa va torn
Benzina-n gura
Sa va ia foc
PArul de guma.
Sunt frumoasa si isteata si toti ma invidiaza. Le transmit de la distanta ca cine nu ma place e o zdreanta.
mult prea fina, intre fete sunt regina.se opreste, te ameteste, iti zambeste, ma omoara, ma priveste, se lasa pe spate doar de la jumate, va intrece pe toate"
fara Lycra si solar, asta e bronzul natural, Si special pentru tine, DA TU, cea care te uiti la mine, Sunt mUlt MaI BuNA sI MUlT maI frumoasa cA TINe
"Dar n`are sens... Si ies din cadrul tau sa-ti dovedesc ca traiesc intens. Am succes... :X"
Http://sweety-things.weebly.com/