---> La Mc`Donalds nu mai ai voie, deoarece numai copii care implinesc cel mult 12 ani au voie!
---> La tine acasa sa nu ti`o ti deoarece, prietenii/colegii tai au sa-ti umble prin lucruri, iar cand se termina petrecerea mama ta o sa te certe deoarece, voi, ati facut mizerie multa prin casa!
---> Cel mai bine ar fi sa ti`o ti la un restaurant. Cand am implinit eu 13 ani, in februarie, mi-am tinut ziua tot la un restaurant si a fost super. ne-am simtit bine cu totii`!
Sper ca te-am ajutat
Ce frumos Pe 21 iulie e ziua lu' iubitu meu si isi face majoratu :X. Tu, ai putea sa iti inviti prietenii undeva la o cofetarie mare (sa o inchiriezi pentru cateva ore), sa aduci muzica, baloane, etc si sa faceti o mica petrecere. Bafta! Si La Multi Ani >
Buna.eu la 13 ani mi-am facut-o acasa, iar daca tu stai la bloc ti-o poti face la vreun fast food sau la o cofetarie:p
funda?:X
Heey`!
Pai,tinand cont ca esti norocoasa ca ziua ta de nastere e vara,ai putea sa ti-o ti la strand. Ar fi frumoasa o zi intreaga petrecuta la apa,la soare cu cei mai buni prieteni ai tai,nu?
Sau,daca timpul nu va tine cu tine (desi nu prea cred) ati putea sa mergeti in moll/sa va plimbati,sa povestiti,mai mergeti la Mecc
Ai mai putea sa mergeti intr-un parc de distractii,la film,la paint ball sau (nu stiu cum sa iti explic,dar) stii ca este un perete cu diverse ''puncte'' colorate,pe care sa il excaladezi? )Acolo v-ati putea distra,numai ca imi scapa numele.
Sunt multe alte posibilitati, depinde de ce iti dau voie parintii
Sper sa ai o zi de nastere minunata, si iti urez un sincer la multi ani! :*
Inafara de eternele localuri, ai putea sa-ti faci ziua undeva la padure, apa, mare, depinde unde te afli. ai puta s-o faci pe tema in cartier. undeva in aer liber cum procedeaza mai multi... poti s-o faci in anumite locuri si pe anumite teme (gen hawai, la gratar, petrecere best-fest, etc). pana la urma o sa gasesti tu ceva. la multi ani (pe 21 iulie).
Pai poate trebuiai sa mentionezi orasul, dar oricum intr-un local pe care l-ai inchiriat e destul de bine
Puteti merge la pizza, la prajitura, sau daca vrei sa "ti`o tii de`a binelea"., cu muzica si chestii, atunci acasa sau la un restaurant.
La piscina, claaar. Pentru ca e vara si sigur gasesti ceva mai ieftin. Dupa vreo 2 ore petrecute acolo, nimeni nu te impiedica sa faci si o plimbare prin parc cu prietenii tai. ))) Ma rog, asta e ideea mea. Scuze daca ti se pare absurda )
M-am saturat de toate localurile astea.pe 2-3 ore se duc foarte multi bani si acum situatia financiara acum nu e prea buna.( P.S. locuiesc la Chisinau
Cred ca cel mai bine ar fi sa mi-a fac acasa, dar nu vreau sa fie parintii, dar asta nu e posibil.
Buna...si eu trebuie sa imi fac ziua de nastere care este pe 21 mai... m-am hotarat sa merg cu prietenii la padure ptt ca este foarte frumos ..depinde de unde esti :-)