| Anonimus_1246 a întrebat:

Unde e dragonul din V3? cum ajung la el? sunt 2? rosu si albastru? cum ajung la ei?big grin dau funditzzaaaaa celui mai clar rasp! big grin

Răspuns Câştigător
| NykuMjFan a răspuns:

Dragonul din v3 este in camera de cristal adica partea a 3a a v3-ului, adica trebuie sa treci intr-un fel de 3 mape, toate apartinand v3-ului. Nu nu sunt 2 e doar unul. Cel rosu se spawneaza undeva prin desert/tara de foc numai la eventuri; nu e implementat. De ajuns, nu stiu, mai mult de lvl 40 nu am avut vreodata asa ca nu stiu un drum exact insa stiu ca e foarte mult de mers. Intai, logic, intri in v3, meeeeergi (vezi ca sunt niste harti ale v3-ului parca pe google images, scrie grotto of exile map) si meeergi, si incearca pe forumul oficial sa intrbi cum se ajunge. Oricum e un portal ce te trimite in partea a 2a a grotei apoi in partea a 3a (camera de cristal) unde apare dragonul odata la 20. de minute... parca. Oricum e foarte puternic si iti recomand sa te duci in grup altfel nu vei avea nicio sansa. Du-te cu breasla. App. Ai grija ce pica. ia toate alea. la el pica niste iteme renumite (gheare de dragon si. parca solzi de dragon) care sunt extrem de rari si scumpi; ajuta la transformarea otelului +9 in armura otel albastru un fel de posedata daca ai jucat vreodata pe privat, dar sa nu confunzi cu kingu. Oricum succes dar stiu ca nu ai sanse.
Funda

1 răspuns:
| anonim978 a răspuns:

Am eu raspuns... Dragonul Negru (Beran-Setaou) se afla in v4 sau grota exilului 2... La sfrasit este Camera de cristal(v5) Acolo gasesti dragonul dar pe unuele sevrere private camera dragonului este blocata! Bafta!