Te duci si tu pe centura, e sosele de la amrginea orasului si vei remarca pe marginea soselei niste tipe imbracate ciudat( piele, tocuri si chestii de genu). Te duci la aia care iti place si o intrebi care e tarifu
Pai pe strada...pe la miezu noptii
Depinde si in ce oras stai, si umbla si tu prin oras sau la marginea orasului se gaseste una si pentru tine!
Insa ai grija foloseste prezervativu...ca poate-ti vine cu purandei sau iti baga vreo boala pe toata viata
Atat de disperat esti? Nu poti sa agati o "duduie" si sa faci sex cu ea... si in plus e gratis
Se gasesc destule prin cluburi
Hey, tu te pricepi cu cluburile? Îți mai pot pune câteva întrebări te rog frumos? Scuze daca deranjez
Intrii pe net, pe siteuri matrimoniale, le vezi, le alegi, le suni si spui ''buna, il leg. cu anuntul tau, imi poti da mai multe informatii? Te anunt ca pretul e inre 100 si 200 ron
Frate eu nu mai scap de una din sibiu care imi zice s-o injur ca se excita si mai am id ei ca ma distrez pe seama ei nu a mai facut sex saraca are 20 de ani si are chef fata e in calduri si nu am timp trimite-mi un mesaj si iti dau id ei arata bine nu gluma
Salut, esti pe fir?
Imi poți da și mie contul fetei ăleia să i scriu?
Pai drum bun iti doresc! Daca doresti tot felul de boli si sa fii cu una cu care au mai fost si 1000 inaintea ta, nu ai decat.
Mai bine iti faci o prietena si lasi prostiile astea.
Asa cum au spus si ceilalti inaintea mea, te poti duce la periferia orasului.
Insa iti recomand sa gasesti o tipa care sa vrea sa faca dragoste cu tine din placere. Astfel, eviti si riscul contactarii unor boli cu transmitere sexuala.
Cred ca prostituatele le poti gasi la orice ora, pe sosele la periferia oraselor, intens circulate
pur si simplu te duci si o intrebi knt iti ia pentru un sex normal/oral/anal...ca nu toate au acela tarifdepinde si regiunea din care faci parte si de peste
(cred)
spre binele tau durexu sa fie in buzunar...
bafat la...prostituate
Vezi sa folosesti prezervativ, sa nu ti se rupa prezervativul si sa nu te atingi de zona ei genitala cu pielea de pe zona ta genitala, pentru ca poti sa iei herpes sau HPV deoarece acolo nu te poti proteja.
Pe centura la orice ora.o intrebi cat e ora ( de obicei e 50 de euro ) xDD
Vin la forumul meu și să învețe de la prietenii mei porci http://deltanero.blogspot.it
Andreea1566 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă: