| Blackwoman27 a întrebat:

Unde pot gasi povestiri de genul :
Sunt in clasa a IX-a, la liceu.Acum nu mai sunt copila răsfăţată din generală, acum sunt adolescentă.
Voi începe să mă maturizez.Cu siguranţă îmi va fi dor de toate amintirile din generală, dar voi trece peste.
-Olivia, trezeşte-te! E aproape 07:00, trebuie să te pregateşti pentru prima ta zi de liceu.
-Şi dormeam atât de bine, trebuia să mă trezeşti tu!
Jessica, sora mea mai mare.Era singura pe care o mai aveam pe lume, după ce părinţii noştrii au decedat într-un accident de maşină, doar pe ea o mai aveam. Mă ingrijea ca propria mea mamă, nu cred ca o voi putea răsplăti vreodata pentru câte face pentru mine.
Acum, ca o adolescentă în toată regula, mă voi aranja. După ce mi-am facut un duş, m-am spalat pe dinţi, urmeaza pasul cel mai important, ţinuta.
O pereche de blugi, un tricou alb, o vestă neagră, teneşi si bineînteles lenjeria intimă.
... Ţinuta era gata. Urmatorul pas, era machiajul. După cât am exersat in vară, e imposibil sa nu-mi iasă machiajul. Un rimel peste gene, creion si cel mai important luciul de buze. Îl voi purta mereu cu mine.
Părul e desfacut, cu bucle.Acum arăt ca o adevărată adolescentă.
Mi-am luat la revedere de la sora mea, plecând entuziasmată.
Waa! Liceul! O adevarată lume, doar a liceenilor!
Si continoarea la povestioara, daca gasiti, multumesc, fundita.

1 răspuns:
| VIRUSrooz a răspuns:

Pai povestirile de genu asta se numesc ficuri.
Cauta pe net ficuri cu liceeni si o sa gasesti. Bafta!winking