Ceauu`.:d pai depinde la ce liceu esti. Prima data spune`mi liceul. Si dupa aia iti zic. sau add,, aceeasi.zapacita '' si vorbim :*
Nu cred ca te va angaja cineva la varsta asta am aceiasi varsta ca si tine doar ca fac 16 ani in august.dar nu cred ca te va angaja cineva chiar si pe timp de vara chiar daca te va angaja cineva se vor purta mai putin frumos cu tine si chiar nu are rost de la anii astia sa incepi sa lucrezisi asta iti va ocupa tot timpul de distractiecand toti prt tai sunt la strand sau la tot felul de terase tu trebuie sa mergi la lucru pe calduri infernaleiti spun asta pentru ca am incercat sa lucrez in spania si mai mult de 1 saptamana nu am rezistatsi iti dau un sfat distreaza.te la maxim si nu cheltuii bani primiti de la parinti pe prostiicheltuiei cu cap pe lucruri chiar necesare:* bafta dar chiar nu este cazut sa te angajezi traieste.ti adolescenta fa.ti un prieten sa te scoata la sucsa economisesti din bani:*
Daca e just 4 fun...e super slujba d chelner, ospatar, babysitter, daca te angajeyi cu mai multi prieteni e super spalator d masini sa impartiti ziare...chestii amuyante