| eliaclodia a întrebat:

Unde si cum a inceput povestea ta de dragoste actuala sau preferata?

3 răspunsuri:
| adyriadry a răspuns:

Buna povestea mea de dragoste a inceput acum 3 ani sau mai bine zis preferata era pe 12 octobrie seara cerul instelat frumos era la tara la un baiat i placea foarte mult de mine o vara intreaga a umblat dupa mine eram micuta aveam 13 ani acum aproape 17 big grin stateam in fata casei era cu niste prieteni eu rusinoasa nici n-am vorbit cu el ma feram faceam cu totul altceva... dar pe urma venise un prieten de a lui ma intrebase daca m-am gandit iar atunci m-am dus catre el al luasem si porisem cu el spre casa mea el rusinos eu la fel nu stiam cum sa incepem numai i spun eu " TU vrei sa fi cu mine ".laughing El raspunsese da eu da dar nu l-am sarutat pe moment eu am fost pregatita un micut biletel laughing in care i spusesem ca da si inimiori etc. si il dadesem big grin iar cand ajunsesem el find cu 3 ani mai mare m-a luat usor si s-a pus mana stanga pe spatle meu si s-a apropiat usor cate mine si bumm sarutul laughing selatia a durat 3 luni sad dupa ceia un an a urmat o pauza de vreo 4 luni si dupa aceea inca 6 luni iar acum iarsi pauza.:d

| Brâncuşi a răspuns:

Bună seara, eşti prea indiscretă. Să fiu util şi să-ţi răspuns la întrebare, sincer cu mult timp în urmă iubirea mi-ai găsit-o pe o bancă într-un parc vechi cu o vreme mohorâtă unde îmi plăcea mie să petrec acolo am cunoscută pe Emilia şi... Iar acum tânjesc după acele momente a trecut timpul iar iubirea a încetat să bată pentru acea persoana. Măcar amintirile au rămas.
O seară frumoasă!

| eliaclodia explică (pentru Brâncuşi):

Dragostea, nu iubirea. Nu inteleg de ce oamenii confunda dragostea, pe care o pierzi cand nu mai ai nevoie de ea, cu iubirea care e continua. Iubirea apare pentru ca e, nu pentru ca ai nevoie de ea. E nemuritoare daca e, deci nu dispare. Dragostea e relativ nemuritoare, cat timp ai nevoie de ea. Poate doar i-ai dat pauza. Dragostea e sexuala.

Întrebări similare