Am gasit site-ul adevarat si, adevarat ca merge numai la 12 noaptea dar...eu nu m-as teme sa o vad pe Enma Ai. pentru ca, nu-ti poate face nimic, fizic...adica, nu te poate ataca sau, chestii din astea, si eu as fi vrut sa o vad :-| daca chiar spui adevarul dar, intr-un fel, mintea iti poate juca feste fara sa vrei.
Multi care o incercat site-ul spun ca o vazut-o.nu stiu. poate cum va este dupa aia frica de ceea ce ati facut va face imaginatia feste.sau nu stiu. poate e real
Am intrat si am simtit un fior puternic care mi-a patruns prin oase de cum am deschis site-ul.ma bucur ca nu am incercat la miezul noptii pentru ca mai mult ca sigur as fi vazut-o pe AI EMA!:-ss
Off si eu am incercat site-ul si am avut senzatia ca e cineva in spatele meu.A doua zi am avut senzatia ca se uita cineva la mine. Oare o fi fost Ai Enma?
Si eu am incercat sa intru pe site dar mi -a fost prea teama sa duc pana la capat ce incepusem
Nus daca era cel bun dar am simtit un fior pe sirea spinari simteam ca e real si se poate intampla as vrea sa acesez acum site ul dar mie cam teama
Marius339 întreabă: