Uite explica.i colegei tale ca nu e cine stie ce... eu sunt acum la ciclu si ma doare purta de mor! Sunt niste prostii fazele astea, cand o sa ii vina atunci o sa.i vina si gata nu ai ce sa ii faci organismului tai. Nu are nici.o legatura cu sanii ci cu ovarele si varsta e totusi destil de mica... adica traiti-va copilaria! Mi.e mi.ar placea sa nu mai fiu la stop, dar nu se poate! Sper sa inteleaga.
Um. =]]]]]] incerc sa nu ma amuz. uite spune'i colegei tale ca menstruatia (ciclul) n'are cum sa-ti vina ''mai repede''. aici depinde de organismul tau. nu poti grabii ''operatiunea''.) si sincer n'ar avea de ce sa fie geloasa crede'ma. dupa ce o sa'i vina se va ruga noapte de noapte sa nu mai aiba vorba vine. depinde deci de evolutia organismului ei. : ) cu placere
Pai de la varsta de 11 ani incepe pubertatea, cand incepe dezvoltarea... este geloasa degeaba e foarte naspa sa fii pe ciclu, iti zic eu ca mie mi-a venit la 12 ani si ma enerveaza ca nu sport tampoanele.
Stai linistita, la 11 ani e normal sa nu iti vina, nu inteleg ce atat graba la varsta asta? esti cu copil ce ai nevoie de sani si ciclu?