| MonsteR_4456 a întrebat:

Unei fete ii place de mine si eu o plac, dar cand o intreb daca vrea sa ne combinam, se comporta ca si nu a auzit (sau nu a vazut pe mess) si totusi ma place.De ce evita aceasta conversatie de combinare?

Răspuns Câştigător
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Aşa se poartă mai nou: să ne combinăm? Sună prea strident.
Poţi să o întrebi dacă se vede cu cineva şi dacă nu poţi să-i mai ceri o întâlnire, două şi vezi cum evoluează "relaţia" voastră.
Pa, pa.

22 răspunsuri:
| madalicious a răspuns:

Probabil pe mess sau fata in fata o intrebi "vrei sa te combini cu mine?!"laughing Draga ai incercat sa fi mai romantic oleaca? Sa-i iei ceva de plus sau o floare si sa-i spui frumos "vrei sa fi iubita mea?" Astfel de baieti le plac fetelor. In cazul tau ori fetei nu-i place cum ii ceri sa fie cu tine, ori e timida, ori nu te place.

| juniper a răspuns:

Probabil este putin rusinoasa sau timida. Poate nu este inca pregatita.

| Amrita a răspuns:

Ii cunosti parintii cat de cat? Poate sunt mai severi cu ea si nu poate sa fie cu tine din aceasta cauza. Vorbeste cu ea si spune-i ca orice ar fi tu o vei intelege si ii vei fi alaturi.

| Katiee^^ a răspuns:

Cat de singur esti ca te place? thinking
Nu stiu. Poate nu a fost pana acum cu niciun baiat si ii e rusine sau e mai timida. Oricum, vorbeste cu ea, asa e cel mai bine. happy

| CosminRo a răspuns:

Pwntru ca :

1. termenu a te combina nu cred ca e cel mai potrivit

2.incearca sa o scoti si u undeva si sa vb cu ea

3si nu o stresa mereu daca vrea sa fiti impreuna

| Linda a răspuns:

Cere-i serios sa fiti prieteni, poate sa va intemeiati o familie si vezi ce spune.

| Silviu591 a răspuns:

Poate vrea sa fiti doar amici.nothing more nothing less

| ♥ŤяiŁµℓiŁµ ČяØĊ○Điℓµ♥ a răspuns:

Chiar nu stiu ce sa zic. Poate e extrem de timida ca sa aiba un iubit thinking Si eu sunt timida, dar cand tipul de care imi place mi-a cerut prietenia am acceptat love struck. Din pacate mai e si a doua varianta, sa nu-i placa de tine si nu vrea sa-ti spuna ca sa nu te raneasca.

| chocolatte a răspuns:

Sa va combinati? La cartela sau la ce? Folosind cuvantul asta are tendinta sa nu te ia in serios si sa creada ca iti are de glume! Invit-o la o plimbare, daruieste-i o floare si spune-i ca o placi si ca vrei sa fiti impreuna, daca nu reusesti asta la prima intalnire va urma a doua si sa vezi ca astfel vor sta lucrurile! Bafta

| antonella_5557 a răspuns:

Probabil crede ca vrei sa faci misto de ea si de aceea evita sa ti raspunda

| enam2000 a răspuns:

Cred ca este o fata timida, poate nu a fost implicata pana acum in nicio relatie, iar frazele tale directe "vrei sa ne combinam" cu siguranta ca o vor timora mai rau.Fii rabdator (daca zici ca si ea te place) invit-o la un suc, film comunica mai mult cu ea evitand frazele "hai ne combinam". Poate nu are destula incredere in tine, deschide-te in fata ei astfel reusesti sa-i inspiri increderea. Succes!

| adapurple a răspuns:

Se comporta ciudat ca ii este rusine, apropo eu sunt fata si stiu ce vor fetele laughing ha!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te place.muhaha devil

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate nu are incredere suficienta in tine. Si asta este clar daca i te-ai adresat in acest fel: COMBINARE! Asa ca, daca vrei sa fi cu ea la modul sincer, iti recomand sa o inviti undeva; la film si la un suc, la o pizza, sa-i faci cunostinta cu prietenii/ familia ta si cu siguranta, daca te place si va stii ca o placi, n-o sa mai evite discutia de a fi impreuna.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate nu vrea sa fie cu tine chiar daca te place sau nu o lasa parintii. Unele fete chiar daca sunt indragostite nu vor sa se bage intr-o relatie.Eu zic sa vb direct cu ea, asa nu v-a mai putea evita raspunsul.Baftawinking:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este rusinoasa, timida, ii e frica sa nu fie respinsa. Ce poate fi mai evident laughing? O_o

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Finda cnu te placerolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca e putin timida si cand esti fata in fata cu ea se pierde.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai bai frate tu o iei cu "combinare" si d-astea? Parca te-ai combina la o bere sau un drog! Nu folosi "limbaj de cartier" chiar daca vrei sa arati ca esti smardoi! Si de unde sti ca te place?

| kcara a răspuns:

Ori pentru ca esti o "fetita" in realitate iar in spatele monitorului te dai barbat feroce, ori pur si simplu pentru ca modul in care spui "conversatia de combinare" o face sa se simta ca si cum ar fi un produs, si tu il cumperi. EU nu am intrebat pe nici o fata cu care am fost sau sunt, daca vrea sa se combine cu mine, mi se pare cea mai mare prostie. Poate sunt eu prea batran, am 21 de ani. Eu si nu cred ca numai eu, sarut fata daca imi place de ea, si daca totul decurge bine, gata ne-am combinat. Dupa seara cu sarutu, un mesaj scurt, in acea seara si sau apoi a doua zi... hai ne vedem si noi azi.etc in locul x. si gata, asta e conversatia mea de combinare, si pana acum nu am dat gres.

Si acum ca sugestie, invata sa te educi. Citeste, practica si ai sa vezi ce rezultate bune ai sa ai. Cand zic educi, nu ma refer sa mergi la scoala, ci sa cauti, informatii, GOOGLE, despre fete, despre atractie, cum sa o starnesti, cum sa fi barbatul cu care orice fata ar vrea sa fie. Pentru ca pana la urma despre asta e vorba. Daca esti un barbat adevarat si interesant nu va mai trebui sa faci conversatia de combinare, auzi fata vrei sa facem o combinatie?laughing Invata si ai sa imi dai dreptate peste un timp. Sa stii ca rezultatele nu apar a doua zi, ci dupa o perioada de timp. Bafta

| paul_2105 a răspuns:

Unei fete ii place de mine si mie de ea dar ea in momentul asta este cu alt baiat. ce pot sa fac?

| Drehuta_Radu_Andrei_1991 a răspuns:

Nu stiu de ce!