De obiceii batausii sunt si foarte increzatori, stiu ce vor si au mereu afacerile lor. Cunosc multa lume si au un oarecare renume. Asta le atrage pe fete. Li se par mai interesanti. Oricum, de cele mai multe ori nu dureaza mult o relatie cu un astfel de baiat.
Depinde cu cine se bate serios acum. mie imi plac baietii care sa stie cand sa se bata nu sa sara la bataie din orice prostie, iar cand se bat sa se bata calumea(pentru mine normal
Nu!
unei fete ii place sa se simta protejata si sa stie ca baiatul o poate apara, dar sa nu fie bataus, sa stie sa rezolve si altcumva problema nu neaparat cu bataie, dar uneori mai e nevoie si de bataie...
Sunt multe fete care cauta "bad boys", insa d obicei aesti baieti sunt cautati doar pentru aventuri si atat. fetele umbla dupa acest gen d baieti deoarece par misteriosi, mai barbati decat altii, si mult mai interesanti, insa d cele mai multe ori sunt doar un simplu capriciu al fetelor(adica fetele ii doresc si ii iubesc doar pana acesti baieti cedeaza si ies o data cu ele si dupa gata)
pentru o relatie stabila si serioasa crede-ma ca fetele vor alege un baiat cuminte la locul lui care stie sa aprecieze cu adevarat o fata si nu o va trata ca p o bucata d carne sau ca p un obiect.
Depinde de fata... dar sincer mie nu-mi plac...doar daca vor sa ma apere adica daca cineva se ia de mine sa se "bage" pentru mine
NU! le plac baietii mai sensibili mai atenti cum a zis si SoL-dar nici sa fie batuti de altii
Scama_6413 întreabă:
Elenastoica9 întreabă: