| MyMyutza a întrebat:

Unei prietene i-a venit ciclul. Ea are 11 ani la fel ca si mine numai ea este nascuta in septembrie ia eu in noiembrie. Ei de ce i-a venit si mie nu?

4 răspunsuri:
evenso
| evenso a răspuns:

Fiecare organism difera, prietenei tale memarha a venit mai repede decat in general la fete ( pe la 13 ani ), o sa-ti vine si tie la momentul potrivit.

| Sw33tG1rl4ever a răspuns:

Salut! Nu trebuie sa te ingrijorezi pentru asta, iti va veni si tie la timpul potrivit. La unele fete le vine mai devreme, altora mai tarziu. De exemplu mamei mele i-a venit ciclul la 18 ani si unei verisoare la 9 ani. Deci nu trebuie sa iti faci griji. Fii fericita ca nu ai, pentru unele fete este o povara. happy

| DarkBlood32 a răspuns:

Ea este mai dezvoltată decât tine. Mai bine bucură-te că încă nu ţi-a venit. oh go on

| MaryAlexx a răspuns:

Unele fete sunt mai dezvoltate decat altele, poate ea in cazul acesta o fi mai dezvoltata decat tine.Ciclul iti vine cand:sanii tai au inceput sa iti creasca de 2 ani, parul inghinal si sub brat de un 1 iar scurgerile vaginale sa iti apara de cel putin 2 ani ( sunt niste scurgeri alb spre galben care vor aparea pe slipul tau( inseamna ca momentul tau inca nu a venit, dar mai asteapta.mie cel putin mi-a venit la 13 ani.