| ANna_8677 a întrebat:

Unei prietene ii place de un baiat. Ea incearca sa se imbrace ca el ( stilul lui) si sa faca acelasi hobby.Eu cred ca il cam deranjeaza faza asta. E bine ca fetele sa ii imite doar pentru ale atrage atentia?

Răspuns Câştigător
| ATHOS a răspuns:

Eu cred ca fiecare dintre noi avem personalitatea noastra, personalitate pe care trebuie sa ne-o respectam. Daca noi nu respectam pe noi, putem avea pretentia de a fi respectati si iubiti de altii?
Varianta optima, cred eu, este sa fii tu insuti! Altfel comportandu-te si fiind ceea ce crezi ca-si doreste cel pe care-l placi risti ca in momentul in care nu vei mai fi asa el sa plece!(Fara prea multe explicatii).

7 răspunsuri:
| Elena1234456 a răspuns:

Nu, daca nu te place pentru ceea ce esti degeaba. Ar fi nasol sa se trezeasca baiatul ca s-a indragostit de o fata de a ei, stii cum se spune " viata e un bal mascat dar cand se scot mastile piere distractia.

| corado a răspuns:

Ca sa atragi atentia unui baiat, trebuie sa fi altfel decat toate celelalte fete! Ce anume aduce acest lucru? Naturaletea, sa fi tu insusi pentru ca fetele nu seamana intre ele! Sunt baiat si in momentul in care o fata incearca din rasputeri sa imi atraga atentia, la un moment dat incepe sa ma plictiseasca si devine stresanta! Trebuie sa faca in asa fel incat sa fie ea, asa cum e ea! Baiatul nu se va indragosti de el insusi, pentru ca in momentul in care ea il copie, imita si alte gesturi similare cu acestea, lui ii creaza senzatia ca sta fata in fata cu el!
UN SFAT! Sa mearga la el si sa lanseze o invitatie, fie ea de plimbare sau de iesire la un suc/film etc! Si inca ceva, sa nu renunte decat daca el ii spune ceva de genul "Lasa-ma in pace!"!

| ANna_8677 explică:

Ei au aceeasi varsta si au facut cunostintadar sunt la scoli diferite

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca intr-o relatie e esential sa fii tu insati. Baiatul de care iti place( in general) te va aprecia pentru ceea ce esti, nu pentru ce vrei sa pari. Si in plus cred si eu ca nu ii face nici o placere faptul ca este imitat de altcineva.

| ANna_8677 explică:

Nu este vorba de mine. eu am prieten ne asemanam mult si creedk de aici a luat ea exemplul

| CokoStar a răspuns:

Depinde, dar dac-o face trebuie sa-si asume consecintele. Poate sa-i atraga atentia in sensul in care vrea ea s-au mai poate sa-l enerveze.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar daca tu il placi si el stie asta cum sa faci sa te placa si el pe tine?