Faptul că unii le remarcă nu înseamnă că e ceva greșit cu ele, însă înțeleg dacă tu îți dorești să schimbi ceva la tine ca să fii pe placul altora. S-ar putea să descoperi însă că una dintre cele mai frumoase chestii la tine și la corpul tău sunt fix aceste „mutre". Cu siguranță e bine să te gândești de două ori dacă merită să te transformi pentru ca alții să te vadă diferit.
În concret pot să-ți recomand să studiezi exerciții de yoga pentru față. În română sunt puține informații, dacă ești familiară cu engleza, e mai comod să cauți „facial yoga" sau „face yoga". E un set de exerciții populare pentru efectele benefice asupra aspectului fizic, în general, la fel precum tinde să fie populară și yoga „clasică", însă, în esență, tocmai precum yoga „clasică", aceste exerciții te ajută să îți construiești un tonus muscular echilibrat, o flexibilitate crescută și să formezi o legătură mai puternică între minte și corp. Toate aceste lucruri te pot ajuta pe termen lung în contextul descris de tine.
Și, recomandarea mea ar fi să faci mai des aceste mutre, cu intenție, ca să contribui la atmosfera din momentul pe care-l împărtășești cu alții, să facă și ei mutre la rândul lor că pare că-s cam încordați :-)
Buna.Ce fel de mutre? Eu nu vad absolut nimic gresit in expresivitatea unui chip, ba chiar fix ce zici tu aici ofera personalitate si distinctie, altfel am parea toti doar niste roboti.Ai vazu-o pe Sophia?
Mai adaug ca sigur ai observat unele vedete care isi fac diverse operatii sau proceduri si apoi pare ca acestea nu isi mai pot misca muschii fetei pentru a obtine expresii naturale, firesti, ci maidegraba plastice, care nu se remarca cu nimic fata de masa vedetelor.E destul de tristut.Chiar nu ar trebui sa percepi asta ca pe ceva negativ, pe langa toate celelalte complexe pe care ti le faci in adolescenta, in mod deloc voit.
Controleaza-te si nu mai fa mutre, ca nu-i normal si nici placut sa vezi pe unul care se stramba din orice.