| คиค a întrebat:

Unele persoane, spund ca un catel in apartament, nu iti aduce decat multe sacrficii, cheltuieli, si ata, alte persoane care au un catel, spun ca e minunat, ca te iubeste neconditionat, si ca sacrificiile si cheltuielile, nu reprezinta decat 0, 000.001% din dragostea pe care el ti-o ofera. Intrebarea mea este pusa celor care aveti catei: dupa parea voastra balanta se inclina mai mult in partea cheltuielilor( bani, timp, etc), sau in partea satisfactiilor?

Dupa parerea mea este ca spre satisfactii, dar vreau neaparat parerea cuiva care stie din proprie experienta despre ce este vorbawinking.

Multumesc anticipat!

10 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Eu am avut doi catei, atunci cand stateam la casa.La inceput, este intr-adevar foarte frumos, si ai mai multe satisfactii. Dar apoi, dupa ceva timp, incepi sa te plictisesti, sa nu mai fie ca la inceput. O sa zici "offf iar trebuie sa ies la 12 noaptea cu catelul afara ca sa isi faca nevoile" sau "offf iar a facut in pat" etc... O sa inceapa sa fie o "povara", asta daca nu ai destula rabdare.big grin
O sa vina si ziua in care nu o sa ai chef de el, o sa simti ca nu te ajuta cu nimic. Sper insa ca ziua aceea sa intarzie si monotonia sa nu intervina in relatia "caine-stapan".big grin

| คиค explică:

Iubesc enorm de mult animalele si natura. Camera este plina de flori, iar oamenii pe care ii dispretuies cel mai tare sun aceeia care maltrateaza animalele, care le fac sa sufere.
Am o vecina, prietena foarte buna cu mama mea, care o canisha.
Imi face o placere enorma, atunci cand am ocazia sa o scot la plimbarica, sa cand o iau cu mine in oras, insa nu este ca si atunci cand este animalutul tau straight face>.

| anad a răspuns:

Cheltuielile cu un catel pe luna sunt relativ mici, cateva zeci de lei, iar daca ii faci un program convenabil (il poti invata sa stea singur cateva ore), da, este un lucru minunat sa ai un astfel de suflet langa tine. Ai si responsabilitati dar depinde cum le percepi :ca o corvoada sau ca placerea de a-l rasplati cu forte putin in comparatie cu ce iti da el.

| St!L a răspuns:

In egala masura!

leonardk
| leonardk a răspuns:

Depinde cat de mult iubesti animalele. Eu am un pechinez de 14 ani dar nu am constientizat "sacrificiile si cheltuielile" ci doar satisfactiile. Este o pata de culoare si veselie. de mult prea multe ori mi-a alungat supararea prin giumbuslucuri. Acum este batran si plictisit dar daca ii dai atentie este foarte fericit si te rasplateste in egala masura. Daca iubesti cu adevarat animalele cumpara-ti unul - daca nu....renunta ca sa nu va chinuiti amandoi.

| Tabii. a răspuns:

Poate trebuie sa cheltuiesti putini mai multi bani, dar iti vei castiga un prieten si silvia nu ai dreptate, eu as iesi cu, cainele meu ori de cate ori trebuie...si daca vrei un caine jucaus si sa ramana mic eu iti recomand bichon havanezbig grin

| Tabii. a răspuns:

Merita orice sacrificiuwinking

| Irina a răspuns:

Inclina mai mult spre satisfactii. e de ajuns o privire sau cum vin si se cuibaresc la tine in brate, iti vine sa ii mananci. Al meu e un alintat si jumatate. toata ziua ar sta la dragalit.

| Deea dYdY a răspuns:

A avea un catel nu e o crima, nu? Deci nu are de ce sa fie rau, gandeste-te ca banii pe care ii dai pe el nu-i dai pe un catel ci pe o pers din familia ta, cum e fratele sau sora asa poate fi acest caine

| vonneest a răspuns:

Mint persoanele respective tongue
Gandeste-te ca te trezesti dimineata si iti vezi catelusul.Automat vei zambi.
Cand vii de la serviciu cineva se va catara pe tine sa te sufoce cu iubirea sa.
Intr-adevar sunt si cateva cheltuieli, dar merita! happy

Întrebări similare