O persoana importanta pentru tine este cea careia ii simti in egala masura si prezenta si absenta.
De asta eu vad relatiile la distanta mult mai speciale decat ceva banal gen:,, hai noroc, da un numar, ne intalnim acolo, ce fain a fost sexul''.
De mentionat ca o relatie la distanta nu inseamna eternitate. E fain sa inceapa asa. Dar e tragic sa dureze ani intregi asa.
Distanta presupune o alegere ceva mai constienta. Te pune fata in fata cu riscurile si consecintele pe care ti le asumi continuand.
Apropierea departeaza in sensul in care ajungi sa cunosti o persoana cu adevarat, cu unele chestii care din exterior nu se vad.
De asta eu promovez casatoria ca fiind mutatul impreuna cu partenerul si nu actul juridic.
In ce priveste o persoana pe care deja o cunosti si care acum e la distanta semnificativa, distanta te poate face sa recunosti sentimentele pe care le porti asa cum sunt ele, fara sa diminuezi importanta lor.
Nu mai comentez ca am trecut prin asta si nu sunt doar vorbe. Nicicum nu e bine!
"Distanta apropie" deoarece ti se face dor de o persoana, incepi sa o iubesti mai mult, sa o doresti mai mult in schimb "aproprierea departeaza" se poate sa te plictisesti daca esti aproape de o persoana, daca esti toata ziua cu ea, o vezi in feicare zi, la unele persoane se pierd sentimentele in asemenea cazuri.
Cazul meu: am rezistat aproape 3 ani intr-o relatie la distanta si cand a venit si ea in oras cu mine, ne-am despartit.
Păi când eşti la distană de o persoană, o vrei lângă tine, dar dacă eşti prea aproape de acea persoană, cam vrei să te îndepărtezi de ea.
Elenastoica9 întreabă: