Tot ce ai nevoie la varsta asta e un mentor. Pe bune, nu un duhovnic, ca-s prea...
O persoana pe care sa o stii ca e de treaba si cu minte-n cap.
Am vorbit si eu asa mult cu o doamna de prin Galati... Nu ne-am intalnit nici pana azi face2face, dar m-a ajutat de multe ori.
Si eu sunt asa...cateodata ma gandesc la cele mai sumbre intamplari si ma intristez
Nu e bine ceea ce se intampla! Vorbeste cu mama ta si mergi la un psiholog inaine sa cazi intr-o depresie si sa trebuie sa iei medicamente(antidepresive)ca atuncic chiar ca nu e de bine! Sper sa iti fie de fols!
Nu stiti sa va traiti viata...eu sunt mereu copilaresc si rad intr-una.Mai lasa plansu si priveste partile bune ale vietii
Ana chiar mi-a placut raspunsul tau, m-a facut sa rad. Da nu pot intelege chestia cu "stupid" Eu nu am dat.chiar mi s-a parut simpatitc si m-a facut sa ma simt oarecum mai bine stiind ca nu-s singura care pateste asa.
Ah .am inteles, ma scuzati mai dureaza pana ma obisnuiesc dar si raspunul lui "SoftCristi"mi s-a parut unu dragut si folositor si app am avut ceva timp in urma o persoana care mi-a fost ca un fel de mentor, dar s-a racit relatia.acum nu imi mai amintesc de ce... oricum am sesizat ca are foarte mare importanta cei care ma inconjoara...
@ biu - ma bucur ca te-am facut un pic mai happy si sa stii ca este mai bine sa iti traiesti viata decat sa plangi...sa plangi...si iar sa plangi . Priveste partile bune din viata si atunci iti vei da seama ca nu trebuie sa te intristezi si sa plangi. Ai o familie, ai o casa etc altii ar da orice sa aiba ce ai u.
Sper ca te simti mai bine si de cate ori iti mai vine sa plangi gandeste-te la ce ti-am spus :*
Pooop:*
Biu tu ai un gol launtric, pe care nu il poti umple decat daca il accepti pe Isus ca Mantuitor personal.acesta e raspunsul.citeste Biblia si te vei lamuri singura.