E normal. Asa pateam si eu la ore Aveam un prieten si coleg de banca si cand ma uitam eu la el si el la mine exact asa se intampla.
Rade cu amortizorul la gura, mai incet. Cand ies cu un var ma face sa rad toata ziua chiar daca el nu face scheme ciudate, se poarta normal numai ca eu rad cand sant cu el, mi se pare comic.
Mai pățesc și eu. în general când plânge cineva lângă mine uneori, îmi dă o stare așa inconfortabilă că am un râs nervos, dar nu râd în adevăratu sens al cuvântului, e tare ciudată chestia
E un lucru normal si foarte bun ca dupa o perioada de tensiune sa apara automat o perioada vesela. Si mie mi se intampla la fel. Facand o analogie cu fenomenele mecanice, starea de tensiune e o stare care nu e normala, e in afara echilibrului si se intampla acelasi lucru care se intampla atunci cand dai drumul unui arc sau unui pendul care nu e in pozitia de echilibru si trece de pozitia de echilibru si ajunge in pozitia opusa
Https://www.youtube.com/watch?v=r_WDp9gyUXo
Am vazut clipul asta de 3 ori, e normal? Exact asa patesc si eu :))
Stiu ce zici. Eu aveam mai multi d-astia din pacate
E normal. Asa pateam si eu la ore Aveam un prieten si coleg de banca si cand ma uitam eu la el si el la mine exact asa se intampla.
Ras patologic. Cum avea si Joker. Nu stiu daca e exagerat, poate ar trebui sa te adresezi unui medic...Nu stiu...La psihiatre sau neurologie mai degraba, nici nu stiu la ce specialitate intra.
Andrei67y5 întreabă: