anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Uneori ma apuca asa o ambitie de-mi vine sa ma scol din pat si sa incep sa-mi vopsesc peretii, sa dau foc la toate lumanarile din camera mea si.

uneori imi vine sa imi cumpar tigari si sa le fumez una dupa alta, sa respir nicotina si gudron ore in sir, sa imi pun creierul pe stand by si sa nu ma gandesc la nimic.

uneori imi vine sa dansez atat de tare, sa nu`mi pese de cum se uita oamenii la mine, decat sa dansez pana nu mai pot, pana transpir.

uneori vreau sa ma f*t, sa ma duc la un tip si sa-i spun cu o fata foarte serioasa: " vreau sa facem sex.", imaginandu-mi ca el o sa zica da si o sa ma dezbrace, o sa ma puna pe masa de langa noi si chiar o sa... mda...

uneori nu vreau decat sa citesc kafka.

alteori ma intreb daca merita.

12 răspunsuri:
| el3ctronizenT a răspuns:

Stii se numeste criza adolscentei big grin
si eu am avut stariile astea.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Merita, merita...mai ales cea cu f****urolling on the floorrolling on the floor

| xibalba a răspuns:

Scrie intr-un jurnal astea, o sa te distreze candva, cand le vei reciti

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Pai... eu zic: "Da!" Chiar de nu m-ai intrebat... e bine?

| Mina a răspuns:

Era o vorba:Fa-ti de cap, dar cu cap! ma rog. ceva de genul. Da, merita.

| Lary a răspuns:

Si eu am stari din asteawinking

| SweetCandy a răspuns:

Stii ce ai reusit sa ne atragi atentia prin cuvintele alea pe care stii canu trebuia sa le spui...in rest ce sfat sa-ti dau k trebuie sa fii u si sa te stapanesti m-ai crede invechita...insa nu mi se pare normal sa iti evidentiezi starile intr-un mod vulgar...

| Jupiter a răspuns:

E foarte bine sa ai energie.
Nu e bine sa-ti distrugi plamanii.
E bine sa mai arunci din prejudecati.
Nu cred ca merita sa te f*** cu necunoscuti.
Citeste daca vrei sa citesti.

| Alex >D a răspuns:

Perfect! cand ai o stare din asta. du-te in oras, cu prietenii, intr-un club ( daca ai minim 18 ani ) si va faceti praf si gata energia acumulata. Pe urma... faci ceva util timp de o saptamana si dupa ( intr-o duminica de ex ) iar o faceti lata happy
In caz ca te plictisesti. ia intra pe mess si vb cu baietii laughing le dai poze .vezi ce zic. faci misto de ei laughing
Mai poti sa te gandesti ca acum incepem scoala. juma' de zi se duce si pe urma. inveti, mananci si te culci happy nici nu mai ai timp de crize...
Poti sa iti gasesti un prieten si sa te plimbi cu el cate 5 ore pe zi in cluburi. parcuri. si pe la el acasa laughing
... Dan

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Ai mult timp liber. Ocupa-ti-l cu ceva si o sa-ti treaca.

| bugmafia a răspuns:

Neata.cred ca ar trebui sa ne luam de mana si sa mergem la pshiholog.glumeam. da si eu am toane cateodata dar eu mai mult imi vine sa fac ce imi trece prin cap.eu zic ca ar trebui sa iti consumi energia intr-un fel mai constructiv sau de ce nu recreativ.calatoreste q prietenii faceti nebunii impreuna faceti tot ce va trece prin cap fara prejudecati.si vorba era"fa-ti de cap pana peste cap dar cu cap"asa-mi zice tata mereu.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da merita...happy si am stari de astealaughing mai ales alea cu fumatullaughing si am 12 ani.