| sweetgirl_3609 a întrebat:

Uneori ma simt atit de singura, singura in intregul univers, nu prea am prieteni, vreo doua colege care uneori ma ignora, desi nu a fost tot timpul asa.Cred ca stiti cum e sa fii singur, mai ales ca stau si singura acasa, imi vine sa urlu de singuratate si tristete. Un sfat plssad

Răspuns Câştigător
| secret_2712 a răspuns:

Incearca sa-ti faci prieteni. dar ai grija cum ii alegi, ce fel de persoane is... fii deschisa, socializeaza, bagate in seama cu alti colegi, alte persoane.doar asa poti reusi. succes :*

4 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Poate ca ma consideri ciudata dar singuratatea poate defini un om.De exemplu, eu nu ma omor dupa socializare si nici nu am multi prieteni.Doar doi de care tin cu dintiilaughing
Cand ma simt singura(din ce in ce mai rarstraight face) incerc sa imi finalizez niste proiecte demult incepute.De exemplu niste planse sau eseurithinking Sau citescbig grin

| Libelle a răspuns:

Depinde si de varsta ta acum... poate sa cunosti un baiat, sa vorbiti, sa va cunosteti mai bine, nu stii niciodata cine mai e ca tine, cu cine te poti identifica in ganduri.

| Corina a răspuns:

Trebuie sa fii mai sociabila, mai prietenoasa, mai "tupeoasa", sa-ti faci cat mai multi prieteni, ca sa ai de unde sa-i alegi pe cei mai buni.

| alle_1861 a răspuns:

Citeste, asculta muzica, gaseste ceva ce sa-ti ocupe timpu si nu te vei mai simti singura happy