Nici nu trebuie sa te schimbi...ramai asa .gandesti bine...si nu actionezi prost...esti un om integru.de ce te mira asta? ar trebui sa te bucure...in lumea asta rea care este acum unde am fi in stare sa ne mancam unii pe altii... e bine ca mai sunt oameni ca tine...deci tot respectul pentru tine...mottoul meu e'''sa fii iubit si sa iubesti ca trebuiesti...numai asa in viata ai sa reusesti... o zi fain iti doresc
Tocmai asta e.ca fericirea mea nu prea dureaza. mi se pare ca tot mie imi este rau, dar oricum nu as putea sa ma schimb... cel putin asa cred...adica ii vad pe toti furiosi, ca se cearta, se injura si eu ce fac? incerc sa-i impac pe toti, mereu...nu e cam aiurea?
Procedezi foarte bine, asa gandeste si actioneaza un om adevarat, cauta sa stinga un conflict nu sa-l atate. Felicitari pentru felul in care gandesti!
Daca as lua-o in sens invers as avea impresia ca devin o scorpie) ee..nu pot nici asa de rea sa fiu..desi toti zic ca sunt rea
dar ma rog...
Auzi ...stii ce ...pe mine m/au cam lasat ideile! daca gasesti alta cale sa ma anunti si pe mine.
Emon, cel mai corect este cum te comporti tu d.p.d.v.moral,social etc. Dar de ce sa tac cand altii ma ataca, de ce sa sufar cand altii rad? Nuuu, inainte eram exact ca tine, il lasam pe ei sa aiba ultimul cuvant, cand de fapt nu trebuie sa-i las sa aiba nici unul.
Rautatea se plateste prin rautate, bunatatea prin bunatate... iar daca tu esti jigodie cu mine, eu voi fi de doua ori mai rau cu tine.
Faci ce vrei. dar ai observat ca aca esti bun, ai acea imagine in fata altora de om rau?
Stii ce se zice " Cand esti bun, esti luat de prost! "
Ramai asa cum esti doar cu persoanele care merita, in rest fii scorpie!
Buna...parerea mea este ca procedezi foarte bine... daca faci acest lucru poate reusesti sa-i schimbi si pe ceilalti... bv
"si stiu ca cei care imi vor raul vor regreta mai tarziu pentru faptele lor" de unde stii asta? Am fost si eu asa la un moment dat, oamenii te iau drept prost, ceea ce e trist. In schimb, eu iti spun cum m-am schimbat. Am trecut intr-un grup nou de prieteni si am invatat sa fiu rau si sa refuz pe altii. Mi-a prins bine pentru o perioda de timp, dar acum imi pare rau putin. Am impresia ca majoritatea din jurul meu sunt oameni prosti, dar poate chiar asa e. Vezi tu, trebuie sa-ti schimbi rutina zilnica pentru a-ti schimba caracterul.
Piciu_Mihaela_ întreabă: