| yanny`s a întrebat:

Uneori mi se pare ca sunt prea buna cu cei din jurul meu. Daca altii imi fac sau ma vorbesc de rau eu nu le pot intoarce faptele.Consider ca nu are niciun rost sa ma razbun, sa ma agit eu degeaba si stiu ca cei care imi vor raul vor regreta mai tarziu pentru faptele lor, asa ca nu trebuie eu sa-i judec. Oare actionez prost? Oricat as incerca nu pot sa ma schimb si sa fiu ca altiistraight face

Răspuns Câştigător
| lily09 a răspuns:

Nici nu trebuie sa te schimbi...ramai asa .gandesti bine...si nu actionezi prost...esti un om integru.de ce te mira asta? ar trebui sa te bucure...in lumea asta rea care este acum unde am fi in stare sa ne mancam unii pe altii... e bine ca mai sunt oameni ca tine...deci tot respectul pentru tine...mottoul meu e'''sa fii iubit si sa iubesti ca trebuiesti...numai asa in viata ai sa reusesti... o zi fain iti doresc

15 răspunsuri:
| snoopz a răspuns:

Si eu sunt la fel
Nu actionezi de loc prost

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Actionezi bine. Niciodata nu poti fi prea bun.

| Jupiter a răspuns:

Nu, nu actionezi prost.

| sorin a răspuns:

Asta este felul tau de a fi, si este foarte bine.

| Ben. a răspuns:

Daca tu esti fericita asa, de ce te/ai schimba? ca sa le fii pe plac altora?

| yanny`s explică:

Tocmai asta e.ca fericirea mea nu prea dureaza. mi se pare ca tot mie imi este rau, dar oricum nu as putea sa ma schimb... cel putin asa cred...adica ii vad pe toti furiosi, ca se cearta, se injura si eu ce fac? incerc sa-i impac pe toti, mereu...nu e cam aiurea?

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Procedezi foarte bine, asa gandeste si actioneaza un om adevarat, cauta sa stinga un conflict nu sa-l atate. Felicitari pentru felul in care gandesti!

| Ben. a răspuns:

Pai daca esti nefericita, ia/o /n sens invers. fii mai cu tupeu!

| yanny`s explică:

Daca as lua-o in sens invers as avea impresia ca devin o scorpielaughing) ee..nu pot nici asa de rea sa fiu..desi toti zic ca sunt reathinking dar ma rog...

| Ben. a răspuns:

Auzi ...stii ce ...pe mine m/au cam lasat ideile! daca gasesti alta cale sa ma anunti si pe mine.

| Cryssy a răspuns:

E foarte bine asa cum esti....cam asa ar trebui...

nony
| nony a răspuns:

Emon, cel mai corect este cum te comporti tu d.p.d.v.moral,social etc. Dar de ce sa tac cand altii ma ataca, de ce sa sufar cand altii rad? Nuuu, inainte eram exact ca tine, il lasam pe ei sa aiba ultimul cuvant, cand de fapt nu trebuie sa-i las sa aiba nici unul.
Rautatea se plateste prin rautate, bunatatea prin bunatate... iar daca tu esti jigodie cu mine, eu voi fi de doua ori mai rau cu tine.
Faci ce vrei. dar ai observat ca aca esti bun, ai acea imagine in fata altora de om rau?

| Swabia a răspuns:

Stii ce se zice " Cand esti bun, esti luat de prost! "
Ramai asa cum esti doar cu persoanele care merita, in rest fii scorpie!winking

| Alexandraaaaa2696 a răspuns:

Buna...parerea mea este ca procedezi foarte bine... daca faci acest lucru poate reusesti sa-i schimbi si pe ceilalti... bvwinking

| aysun a răspuns:

"si stiu ca cei care imi vor raul vor regreta mai tarziu pentru faptele lor" de unde stii asta? raised eyebrows Am fost si eu asa la un moment dat, oamenii te iau drept prost, ceea ce e trist. In schimb, eu iti spun cum m-am schimbat. Am trecut intr-un grup nou de prieteni si am invatat sa fiu rau si sa refuz pe altii. Mi-a prins bine pentru o perioda de timp, dar acum imi pare rau putin. Am impresia ca majoritatea din jurul meu sunt oameni prosti, dar poate chiar asa e. Vezi tu, trebuie sa-ti schimbi rutina zilnica pentru a-ti schimba caracterul.