| oița112 a întrebat:

Uneori stau si ma gandesc ...de ce eu? M-am saturat de mine insumi de viata mea mizerabila, nu exista zi in care sa nu fiu criticata de cineva.....profesorii ma urasc, si prietenii la fel, parintii, bunicii.....toti,sunt stresata mereu pentru ca sa nu raman repetenta.....toti rad de mine mereu stau singura si timida...inchisa in mine.....as vrea sa MOR!

3 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Nu stiu cati ani ai dar poate esti destul de matura sa intelegi ce iti las aici:
https://www.youtube.com/watch?v=ya9Ai0qSbAc
Vreau sa urmaresti documentarul cap-coada, nu lasa nimic sa iti distraga atentia, incearca sa intelegi ce spune.

| aculaR18 a răspuns:

Stiu ca ti se pare greu, dar de tine depinde sa-ti schimbi viata. Poate zici toate astea acum, pe sistem nervos, dar trebuie sa existe o persoana in viata ta cu care sa vorbesti, care sa te inteleaga si sa te sfatuiasca cum e mai bine sa procedezi. Nu cred ca moartea e o solutie. Calmeaza-te si gandeste-te la o solutie constructiva pentru a iesi din situatia asta. Ia o atitudine optimista, facand abstractie de tot ce se intampla inauntrul tau si incearca sa iti faci prieteni noi, sa fii mai placuta si spune-le celor care te critica faptul ca nimeni nu e perfect si e normal sa faci greseli, important e sa inveti ceva din ele si sa nu le mai faci a doua oara. Nu pot sa gasesc alt motiv pentru care ai ajuns aproape de repetentie decat ca nu ai invatat. Vezi la ce materii ai probleme si invata pentru ca toata lumea poate sa ia un 10 daca invata. Nu inteleg de ce prietenii tai te urasc, doar sunt prietenii tai... sau nu prea se comporta ca unii. Ai gresit cu ceva in fata lor? Indreapta ce ai facut, cere-le scuze. Pentru majoritatea lucrurilor exista atat un motiv ( cauza), cat si o solutie. Iesi din starea asta pentru ca stiu ca poti! Daca mai ai probleme da-mi mesaj in privat si vedem cum le rezolvam. Bafta! :*

| ovidiu2295 a răspuns:

Poate esti o persoana foarte speciala si de accea te barfeste lumea. In schimb ar trebui sa inveti mai mult ca sa nu mai stai stresata ca ramai repetenta.