De ce trebuie sa te maturizezi brusc, eu la varsta ta bateam mingea
Esti nebunaa copilo. uite am aproape 20 de ani si am facut multe pana acu le-am incercat pe toate si cand zic toate nu exagerez ca sa-ti faci o idee am stat intr-o clinica de dezintoxicare pentru ca eram dependenta de cocaina..in fine da dupa multele mele incercari de a fi eu si atat am realizat ca e mai bine fara ajutoare sa te faci sa te simti in lumea ta desi drog+alcool =paradis dar nu-ti recomand pentru varsta gandesti mult prea aiurea n-ai un scop pentru care sa traiesti de aia vb asa, si ceea ce ai tu nevoie se numesc prieteni si sa te aduca cat mai aproape de realitate pentru ca gandesti prea profund esti bagata intr-o lume a ta si asta nu e bine ..incearca sa te trezesti la realitate nu e bine asa o iei razna. good luck:*
Pentrudoar 13 ani ai o gândire prea profundă, ce po să spun pentru a simți că trăiești viața și nu doar treci prin ea, stabilește-ți scop de viitor spre care să mergi.Caută să dai puțină culoare vieți,ieșind cu prietenii.
Răspunsuri concrete nu există suntem înconjurați de reguli care ne fac să vedem anumite răspunsuri,afirmații,sfaturi ca fiind cele corecte!
Film,cât despre filmul vieții fiecăruia din nou suntem liberi să alege să fim actori principali,secundari sau chiar regizor,dar pentru a fi regizori în filmul nostru avem nevoie de producători,adică de ambiție,răbdare,forță, dorință și speranță.
Cam asta pot să îți spun, dar nu uita nu trebuie să percepi realitatea corect, ci în așa fel tu să fii mulțumită de ceea ce simți!
"Drumul către fericire e greu dar nu e lung"
Sper să găsești metoda de a te simți fericită și plină de viață, ai 13 ani nu e momentul să te simți așa cum ai scris!