Eu sunt stelista Insa, da, Unirea Urziceni chiar are habar de fotbal, si singurul lor scop este victoria, si nu valizele sau suporterii, sau certurile, barfele, etc
Ţin cu Steaua de vreo 16 ani dar, părerea mea, cel mai curat şi frumos fotbal din România (se scrie cu majusculă măi microbistule) îl joacă Gaz Metan Mediaş.
Cel mai curat club cred ca e Fc Otopeni, tin minte ca aveau sponsor principal, firma ''Urban'', de salubrizare
De unde ai scos tampenia asta? daca te-ai fi uitat anul trecut la meciuri cand unirea u mai avea cateva meciuri de jucat iti dadeai seama de la o posta ca a fost avantajata de arbitrii, odata in meciul cu farul cand a avut gol din offside-3 pct au luat atunci, iar cu dinamo cand a batut urziceniul cu 1-0, dinamo avusese un gol valabil 110% si a fost anulat, la meciul cu timisoara iarasi a fost avantajata la greu, deci nu prea a castigat asa corect titlul nici urziceni daca tot o vedeti asa "curata"... a fost clar o manarie ca sa nu intre nici atunci dinamo in ch league clar... campionat de 2 lei!
Depinde la ce tereferi. Daca vorbim de fotbal, ca joc Nu (eu zic ca Rapid joak celmai frumos), dar ca scandaluri sh etc putem spune asa ca e ''curata''
Bft