| motolo9ve a întrebat:

Unui baiat i place de mine si mie inca imi place de el desi nu ar trebui pentru. ca si-a batut joc de mine si asa mia departe.i-am scris niste mesaje in care i-am spus tot ce aveam pe suflet si de cum isi bate ekl joc de fete. dupa un timp m-a sunat si sia cerut scuzu.eu am zis ca da-i pace si el: nu ca da-i pace ca ai dreptate ma rog. de curand mi-a spus cai place de mine si daca putem sa mai fim inpreuna.eu i-am spus ca nu mai am incredere in el si nu eram sigura adica tuturol fetelor le-am spus ca daca si-a batut joc de ele lasa-l, uital.am spus ca mia iesim si vedem noi.a plecat in vacanta s-a intors dar in timpul asta nu m-a cautat deloc, nu m-a intrebat ce fac nimic.iesim la baschet si se comporta foarte frumos cu mine da nu-s tiu ce sa mai cred.eu incerc sa-l sun sa dau de el ca sa iesim dar in tot deauna el e ocupat:bat iese cu verisoara,ba bagaj, nu pot, antrenament.nu stiu ce sa mai cred.prietenul lui cel mai bun imi spune ca asa e felul lui si ca ieri chiar ma place dar numi arat.e chiar genul meu, inafra de aexprimarea sentimentului.si mia e o problema mare. FUMEAZA.i urasc! ce sa fc. chiar nu am idee stiu ca ar trebuisa disctuc cu el dar cum daca tot timpul e prea ocupat pentru. minesad

Răspuns Câştigător
| KriSt3n a răspuns:

Prinde ocazia sa vorbesti cu el, spune.i ca e important si daca chiar te place asa cum sustine macar 10 minute sa.si faca timp. Explica.i ca inca mai ai sentimente pentru el, dar in conditiile astea nu poti avea o relatie cu el. Sa faci ce? Sa fiti impreuna, dar sa nu stea de tine, sa.ti dea mesaje "te iubesc" si doar atat? Nu cred ca asta e ceea ce tu iti doresti. Daca chiar te place si chiar vreau sa aiba o relatie cu tine, crede.ma ca va lasa tot la o parte pentru tine, iar faza cu fumatul:aici trebuie sa il accepti asa cum e, nu se poate lasa asa de usor, poate in timp, dar lasa asta momentan tu incearca sa faci ceea ce ti.am spus. Bafta. big hug Sper ca orice decizie iei sa te faca fericita!

4 răspunsuri:
| motolo9ve explică:

Mersi tare mult!;** meriti funditatongue

| motolo9ve explică:

Ideea e totusi ca am impresia cateodata ca iar isi va bate joc de mine sua nu vrea sa deschidem subiectu ''noi'' desi el mi-a spus ca inca ma place.

| iamhigh a răspuns:

Dacă e prea ocupat pentru fata " pe care o place " înseamnă că nu prea o place.
Dacă și-a bătut joc o dată de tine nu-i mai perminte, nici o fată nu merită asta. Treci peste, găsește pe altcineva care te merită.
Părerea mea este că ar trebui să îți bați și tu joc, nu-l mai căuta, lasă-l să te caute el pe tine dacă " te place ".
Baftă.

| motolo9ve explică:

Deci la toate chestiile si toate solutiile m-am gandit la tot.dar nu-s tiu pana la urma care e cea buna