Scuze, sunt fata, dar o sa-ti raspund si eu.
In primul rand, sa se asigure ca si tipa respectiva il place...si dupa, sa-i dea frau liber
Da, sa faca primul pas.
De obicei barbatii fac primul pas, dar mie personal imi place la nebunie cand il face ea Sunt mult mai interesat de fete care fac ele primul pas, mi se par mai sugure pe ele si mai... interesante (stiu ce vor ).
Numai bine, S h i n.
De obicei barbatii fac primul pas, dar mie personal imi place la nebunie cand il face ea Sunt mult mai interesat de fete care fac ele primul pas, mi se par mai sugure pe ele si mai... interesante (stiu ce vor ).
Numai bine, S h i n.
Important e sa se implineasca o dragoste! Desi e mai calumea ca baiatul sa faca primul pass! Fata e mai timidaa! Baietzii au mai multt tupeuu, sunt mai indraznetzii! Asa ca ei ar trebui sa fac primul pass dar chiar daca il face fata nu are nimic Imporatant e ca dragostea sa se implineasca!:* Funda?
Primul pas scoate in evidenta care are mai mult tupeu Si totusi primul pas insemnand ce? sa faca cunostinta? Daca asta ar fi... pai atunci iti dai seama ca baiatul trebuie sa-l faca.(nu ti se ofera nimic daca nu stii sa ceri)... Daca baiatul ezita sa faca primul pas inseamna ca este un las... un timid...si nu e sigur pe el... Ii place ca fata sa faca primul pas pentru ca astfel e mai lejer pentru el...nu depune efort...nu se confrunta cu emotiile . Genul asta de baieti se numesc.Baietii slabi...Nonvalori! Care asteapta sa pice totul din cer...sa vina fata la el...sa-i ceara o relatie...sa fie el cat mai comod. Sa nu intelegeti ca acesti baieti...sunt timizi. cel timid vrea sa faca el primul pas dar nu are inca tupeul necesar .mai asteapta pana isi ia inima in dinti si face primul pas!
Shin.cum tie iti place la nebunie cand ea face primul pas...gandeste-te ca si ei ii place la nebunie cand faci tu primul pas ... exact aceleasi calitati le vede ea la tine...SIGURANTA ...TUPEU.INTERESANT! SI crede-ma ca e mai bine sa arati tu aceste calitati in fata ei...vei avea mai mult de castigat! o zi placuta!
Tot fata da-s mai altfel. Sa stii ca unule cazuri da.Este un gen de tipi la care le place ca fata sa-i apuce sau sa-i ia incet da' ea sa fie ce-a care conduce.multi se simt mai in siguranta daca fata face primul' pas asa pot fi siguri ca fetei respective ii palce de el sau ma rog vrea ceva de la el
Si eu sunt fata. e o intrebare putin cam deplasata nu generalizam niciodata. in nicio situatie. depinde de baiat.
Desi nu am experienta in acest domeniu eu zic k e frumos k fata sa faca primul pas poate ca ea place un baiat si asteapta k el sa fac primul pas dar nu stie ca el este timid si nu stie cum sa puna intrebarea. aici vb de mine eu sunt timid si mas simti mai bine daca o fata care ma place ar veni ea la mine dar bine sa nu fie o tipa prea excentrik si cu fite bagabontesti. dupa parera mea depinde dupa caz va salut sarpe
croissant întreabă: