Pai cum sa-i raspunda prietenei tale la mesaje daca saracul baiat dormea? E normal sa ii placa sa fie in centrul atentiei, sa se simta iubit, impartit intre fete
Adica carui baiat nu i-ar placea asta?
Prietena ta mai bine si-ar vedea de copilarie si ar lasa vanatul de baieti pe mai tarziu
Nu cred ca esti disperata, daca ma gandesc bine, exagerezi.
Cica el are 11 ani... Ea cati are atunci? 10? Doamne, deja dragostea isi face aparitia si in copiii astia.Pai pune-o pe prietena ta sa vorbeasca cu el si sa-l intrebe daca o place. E simplu, doar trebuie sa comunice un pic si sa lase deoparte rusinea, caci cu rusine nu ajungi niciunde.In caz ca nu o place(asta isi va da seama din comportament)va da semne clare si oricine poate sa vada asta, daca vrea.Si tot aici, mai bine sa-l lase daca nu o place, doar sunt destui baieti.Si sa-ti mai zic ceva in legatura cu el, caci am vazut ca l-a iertat pentru ce-a gresit...cine greseste o data, o face si a doua oara!
Totsui, pararea mea e sa nu incepeti de la o varsta atat de frageda, aveti toata viata in fata, acum bucurati-va de copilarie, luati-va papusile si faceti o gramada de prostioare(de copii, normal ), dar nu ratati aceasta ocazie care vi se da pentru a va putea bucura de copilarie! Odata pierduta, nu o mai puteti recupera, si o sa va para rau, pentru ca nu toata viata suntem copii in adevaratul sens al cuvantului, ci toata viata o sa puteam avea parte de dragoste.Eu spun cum ar trebui sa faceti, cum ar fi cel mai bine, si nu vreau sa te superi pentru ca iti spun asta, ci vreau doar sa nu regreti mai tarziu.Hai, te las, sper ca ti-am fost de ajutor.Numai bine!:*
La varsta asta nu se numeste dragoste e mai mult prosteala copiilorbai prunci tateivedetiva de scoala sa va faceti un viitor ca aveti timp si de iubiti/iubite
Oo baga si el capu lua tatisoare etc etc stii tu ca un mic sobolanut se strecoara pe sub tricoul fetiscanelor
El isi petrecea timpul cu unele de 15 si nu dormea timp de patru zile in continuu nu credeti?
Eu sunt mai mare si nu se joaca cu papusile!
Geo2969686 întreabă: