| PerfectAngel a întrebat:

Unui prieten ff bun de al meu ii place de mine... Si eu nu vreau sa fiu cu el pentru. ca nu vreau sa ne certam sau mai stiu eu ce. Pur si simplu nu vreau sa ridic relatia noastra la mai sus. Vreau sa o las asa ^^ sa ramanem doar prieteni. Dar el mi-a zis ca daca il refuz nimic nu va mai fi la felthinking Si l-am intrebat de ce. Si a zis ca nu poate sa se comporte ca inainte cand stie ca lui ii place de mine si mie nu-mi place de el (ca iubit). Ce sa-i spun?

Răspuns Câştigător
| AnnePlatt a răspuns:

Mai bine sa fii cu cineva de care iti place si tie,dar si lui de tine. Deoarece intr-o relatie conteaza sa va iubiti reciproc. Daca ai fi impreuna cu el ar fi mai ranit sa afle ca ai o relatie cu altcineva, decat sa accepte un "refuz"... Spune-i ca si tu il placi, dar doar ca prieten nu ca iubit si nu vrei sa se schimbe nimic intre voi...
Succes!
XoXo

1 răspuns:
| dana85 a răspuns:

Adevarul:intreaba-ti inima. Daca sentimentele tale pentru el sunt doar de prietenie, nu puteti fi mai mult, chiar cu riscul de a pierde si prietenia sa, caci barbatii sunt orgoliosi si nu accepta refuzul.