| 358ili a întrebat:

Urasc biologia! E cea mai urata materie! Profa are ceva cu mine pentru ca am intrebat-o din ce zona a tarii e. Si mai e o problema ne asculta in fiecare ora.Bun invat.Ma asculta si mama si stiu perfect(mama e profa si stie sa ma asculte)dar cand ma asculta ea nu mai stiu nnimic si de asta am note mici la bio. Mie frica de ora ei si de ea! Va rog ajutati-ma e grava problema.In afara de faptul asta e ca nu ne asculta ca un prof normal ci daca de exemplu suntem in sem 2 ne asculta din toata materia de sem 1 plus cea de sem 2(din cea de sem 2 e normal daca suntem in semestrul 2).Va rog ajutati-ma. Nu imi dati raspunsuri gen,, Invata mai mult",, Nu o baga in seama cocentreaza-te pe matera care o preda" etc. E grava problema pentru ca vreau sa am 10 la bio.Am avut media 6 semestrul trecut.Si credeti-ma invat.Ma asculta mama care e profesoara si stiu perfect insa cand ajung sa ma asculte profa nu mai stiu nimic incep sa tremur uit ma balbai.Nu imi ziceti sa inavt logic pentru ca am incercat si nu am retinut nimic. Va rog ajutati-ma! FUNDA

1 răspuns:
| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Sa-i faca reclamatie, poate isi revine si tu n-o mai sicana si iti vezi de treaba, pentru 10 trebuie sa stii toata materia.