anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Urasc franceza! Fira-r mama ei de franceza...So,am medii de la 8 in sus.La franceza am un 4 si un 5. Profa vrea sa avem 3 note deoarece avem 3 ore. Faza e ca nu vreau sub nicio forma sa ma duc la ascultare pentru ca mi-e frica. Intrebarea mea este: poate sa imi incheie media cu 2 note? crying

Răspuns Câştigător
| Emeraude a răspuns:

Nu mai speriati fata degeba, mie de exemplu mi-a incheiat o data media la fizica in generala doar cu doua note, desi aveam doua ore pe saptamana (asta pentru ca se spune ca numarul notelor trebuie sa fie egal cu numarul orelor pe saptamana la materia respectiva+1). Acum, depinde si de profesor, daca nu te ajuta cu nimic nota pe care crezi ca o vei lua (raportandu-te la ceea ce stii), atunci putin probabil sa te mai asculte, pierde timpul in defavoarea altora care ar putea sa-si ridice mediile. Dar daca te ajuta, de ce nu? Straduieste-te si tu putin, acum e perioada in care se pot mari notele, macar pe ultima suta de metri depune un efort! Nu mai stiu, dar care e media minima pe care trebuie sa o ai? 6? sau 5? Pentru ca avand 4, 5 ai putea fi in situatie de corigenta.Si cum vine acel 5 pe langa mediile bunicele de la 8 in sus?
Cu alte cuvinte, sfatul meu este sa sa-ti dai silinta, franceza este o limba superba, mie una mi-a placut intotdeauna si nu a fost nevoie sa invat, o prindeam din mers big grin.
Da, poate sa-ti incheie media si cu doua note, dar se poate ca profa ta sa nu fie atat de ingaduitoare!

23 răspunsuri:
| adelutsa a răspuns:

NUbig grin. Teoretic numarul de note se calculeaza asa: numarul de ore pe saptamana +1. Deci daca ai 3 ore pe saptamana trebuie sa ai 4 notebig grin. Ar trebui sa te ascultehee hee hai ca nu e asa de naspatongue.Nici mie la generala nu-mi placea ca aveam o porfa naspa, dar acu e chiar dragutahee hee pentru ca e altfel profatongue. Iei un 5 si scapismug.

| YLLL a răspuns:

Mie la tehnologie mi-a incehiat cu 2.
adica si la ceilalti colegi.big grin
Mai bine pregateste-te ca sa raspunzi si iti maresti media.
eu fizica o urascangry

| Silvia a răspuns:

Daca e profa rautacioasa, nu iti va incheia media.Mai bine inveti si speri sa iti dea o nota mare. E sfarsitul semestrului...toti profesorii ajuta acum elevii.happyBafta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nici eu nu ma dau in vant dupa franceza laughing, dar avem o profesoara extraordinara care face din franceza ceva dragut. Cat despre incheierea mediei, daca ai doua ore, numarul de note necesare este numarul de ore pe saptamana+1, adica 3 note iti trebuie. Cred ca ai face bine sa inveti, deoarece poti avea sansa la un 6-7 si ti-ai mari media. Daca nu te prezinti, pe semestrul urmator va fi mai dura cu tine.

| Marii a răspuns:

Daca profa nu este exigenta poate sa-ti puna ea o nota sa te salveze, dar iti trebuie 4 note daca ai 3 ore pe saptamana (cate ore ai pe saptamana + inca o nota). Incearca sa inveti putin, poate o sa intelegi. happy

| Lady.Love a răspuns:

In mod normal media se face cum ti-a zis adelutsa, dar de exemplu daca lipsesti sau stiu eu mai ce, media se poate face si cu 2 note. Oricum, in general cand se fac mediile si mai is ascultati astia cu note mici profii dau note.numa asa ca sa treaca. Deci n-ai de ce sa nu vrei sa te asculte. Profita de ocazie! Chiar nimic nu o sa se intample sa nu stii. Mai iti sopteste careva...si un 5 tot iei.
Mult succes! happy

| Victoria a răspuns:

Depinde de profesor. La mine, profesorii de desen si TIC ne pun mai multe note decat cei de istorie si geografie laughing Deci depinde de cine preda. Profesoara poate sa-ti incheie media si asa, dar nu mai bine ai incerca sa ti-o maresti? De ce nu pui mana acum pe o carte de gramatica si inveti baza macar, adica verbele? Poate iti apreciaza efortul si iti pune un 8.

| Pho3nix a răspuns:

Si eu urasc franceza.winking
Eu zic sa te duci la ora, sa citesti putin si sa fii activa si profa va vedea ca iti dai interesul. Si vei scapa.

Eu niciodata n-am inteles franceza. Pentru mine franceza=chineza.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ph3onix si pentru mine laughing

| alisalisa a răspuns:

Daca ai 3 ore pe saptamana normal ar fi sa ti- incheie cu 4 note, dar merge si cu 3. Totusi 2 note nu-ti ajung la 3 ore pe saptamana.
Trebuie sa-ti inveti si sa mergi sa te asculte, si chiar daca nu prea sti, arata-i ca ai incercat sa inveti si sti chiar ceva, va fi impresionata si iti va da macar un 5 sa nu ramai.

| zumba zumba a răspuns:

Acum depinde de profa, profa noastra cand a chiulit un coleg iuli ia pus 1 in catalog (el mai avea 6 si 7) deci ai luat la cunostinta da?

| aisha01eu a răspuns:

Da, la noi la liceu merge. Am avut 4 ore de franceza pe saptmana si ne-a incheiat media cu 2 in oral si una in teza. Si anul asta asa o sa fie la chimie, avem 3 ore pe saptamana si ne incheie cu 2 note si teza.

| missME a răspuns:

Daaa

si eu am aceleasi probleme cu franceza... am numai medii de 10 si 9 iar la franceza un 7 si un8, ma rog in cazul meu e de vina profa...

si da poate sa-ti incheie media cu 2 notewinking

| just|breathe a răspuns:

SI eu urasc franceza, si o urasc si pe profesoara ca e o ciudata si o proasta.Chestia e ca e primul an de franceza, nu am mai facut in viata mea si, nu stiu de ce si inainte uram franceza. Urasc modul in care se pronunta...preferam italiana.sad...

| broscutsaaa a răspuns:

Pai, incearca cu notiunile de baza, si un referat ceva. Louvre, Turnul Eiffell. sau o tema pe care o faceti [ depinde si ce clasa esti ].
Mie`mi place franceza. happy
Am doi de 10.
Si ar mai trebui sa`mi puna o nota, dar maine imi incheie media deja. Deci, cred ca ar putea sa-ti incheie si tie asa. Dar mai bine inveti si`ti maresti media.

| loredana2012 a răspuns:

Nu-ti fie frica.eu urasc matematica, am numai note mici si mai dau si bacul anul asta.deci se poate si mai rauhappysucces

| mihaela_4583 a răspuns:

Iti trebuie minim trei ore sa poata sa iti faca o medie.si eu am patit asa si tot la franceza cand eram la scoala.ba chiar am ramas corigenta.si acum...sunt in franta.asta e.bafta

| Emeraude a răspuns:

@mihaela: esti geniala, pe bune! laughing Cum te duce viata... dupa placul ei.

| Mihaiii a răspuns:

Buna! Cam tarziu raspunsul meu deoarece semestrul 1 sa incheiat deja! Nu conteaza cate si ce note ai! Daca de exemplu iti este media 8, ai un 7 si un 8 si iti iese 7, 50 si prin rotunjire 8, profesorul te va asculta si va vedea inspre ce te inclini, inspre 7 sai inspre 8! Si asa in toate cazurile in care iti iese media nu stiu cat, 50! Sper ca ti-am fost de folos! :*

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu urasc franceza! e cea mai urata limba din lume +ca fiica profei e la noi in clasa La prima ora a zis ca ne ia de la 0 si a inceput sa vb in franceza si eu nu intelegeam nimic

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu am notele de la 8 la 9:d incerca sa-ti imaginezi ca e un obiect ca toate celelalte[daca iti plac] sper ca te-am ajutat si eu nu ma pricep:d

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si eu urasc franceza
am un 3 si un 4 si mai daduram azi lucrare si sigur iau 3 sau 4
ceea ce ma enerveaza e ca i-am dat si mita anul trecut pentru ca ma trecut primul semestru si sa nu ma lase intral 2 lea.
Urasc franta/francezi/franceza

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Teoretic 1 ora pe saptamana=2note minim, 2 ore pe saptamana=3note minim, 3ore pe saptamana=4 note dar se fac multe exceptii