| IonelaMariaPop a întrebat:

Urasc parul lung. Cum sa fac sa scap de el, mamei mele ii place foarte mult si nu ma lasa sa ma tund m-am tuns acum 2 ani fara sa stie ea si s-a suparat ingrozitor pe mine. Anul acesta i-am zis sa ma lase macar sa ma tund in scari sau sa-l filez (deoarece este si foarte des) si nici asa nu vrea crying.
Cum as putea sa o conving?crying Orce parere e bine venita! :*

3 răspunsuri:
| LoVe_6598 a răspuns:

Spune-i ca aceasta e dorinta ta si cine stie? poate o sa-ti sta bestial. pana la urma tot creste. chiar daca nu e asa! spune-i ca se incurca foarte rau si vrei oricum sa faci o schimbare... funditaaa? Te rog! :X

| Johnny_6115 a răspuns:

EEE. Daca mama ta nu vrea asta e nu poti decat sa te duci fara sa-i zici si nu tias recomanda asta. Zi sa til tunda putin. Orcum parul lung e mult may sexy decat cel scurt.Si asta ti-o spune un baiat.

| OBaa a răspuns:

Si eu am avut aceeasi problema acum cativa ani! aveam parul foarte lung si mama nu ma lasa sa ma tund pana cand m-am enervat si m-am dus la coafor fara sa stie ea si mi l-am tuns pana la umerilaughing so enervat un timp da dupa aia eu trecutlaughing, ceeea ce ai putea face e sa-i spui mamei tale ca ai vrea sa ai si tu o schimbare, ca deja ai de prea mult timp aceeasi freza, deci poti sa ai o discutie civilizata cu ea sau daca nu fa cum am facut eulaughingFunda?