anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Urasc persoanele care sunt slabe si se plang in fata unor persoane care nu sunt la fel de slabe doar ca sa li se spuna "cum sa fi grasa tuhh :O.arati foarte bine si din astea."si pe langa asta mai o face pe persoana de langa ea sa se simta si prost... voi ce parere aveti despre persoanele acestea care se plang fiind prea grase cand de fapt sunt niste scobitori doar ca sa primeasca niste complimente?

8 răspunsuri:
| broscutsaaa a răspuns:

Au nevoie de atentie, si nu stiu cum sa faca rost de ea.

| Ceva ciudat. a răspuns:

Stiu pe cineva care face la fel.
Adica se deschide un subiect "Uite ce bine arata tipa aia "[sau chestii de genu']
Si ea zice "Eu sunt urata" si atunci cei din jur "Nu cum...Esti super frumoasa"
Eu una nu suport chestile astea

| ILikeToKnow a răspuns:

Sunt niste frustrati care nu stiu cum sa obtina niste complimente... Ma dispera. Ocolesc acest gen de persoane.

| BiiBiis a răspuns:

Parerea mea este ca au nevoie de un psiholog. De obicei persoane din acestea sunt prea obsedate de ele si sunt narcisiste, dar ce poti sa le faci daca ele se vad "grase"?

| Abb a răspuns:

Ma enerveaza d mor.
bai frate. fa ceva d bine si o sa primesti complimene.si chestii din astea...cam asta e raspunsu potrivit pentru pers d genu asta.pentru ca pers respective fac asta doar ca sa primesca complimente...aiurea!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Se imbata cu apa rece.adica se mint singure. dar nu le foloseste.tot alergatul e sfant/

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am avut genul de prieteni laughing(fete)
Care ziceau."oai ce naspa imi sta parul" "oai ce grasa is"
Eu le raspundeam..."Da intradevaar ar trebui sa faci ceva cu parul ala si poti sa te apuci si de ceva sport "
Si le ziceam la modu cel mia serios

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Asta asa ehee hee