In viata ai si necazuri si bucurii.
Daca pana acum ai avut necazuri, maine s-ar putea sa ai bucurii, dar daca renunti la viata nu o sa mai ai nimic, poti pierde sansa la acele bucurii pe care ar trebui sa le ai.
Nu-i o soluţie sinuciderea.Trebuie să înveţi să iei atitudine, să faci ce îţi place. Viaţa asta nu poate trece numa aşa, trebuie să rişti şi să te lupţi ca apoi să merite. Dar există cazuri în care merită.
Tu ce alegi să faci? Să trăieşti în genunchi? sau să mori în picioare?
Buna!
Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Telekom, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro
Asteptam sa te ajutam!
Hei! Într-adevăr, până acum nu ai avut o viață uşoară, dar sinuciderea nu este o soluție. Aşa uşor vrei să renunți? Nu vrei să fi o luptătoare?
Stai liniştită, vor veni şi zile mai bune. Detaşează-te de toate tensiunile şi încearcă să îți trăieşti copilăria, cât mai ai timp. Să ştii că dupa rău, vine bine! Încearcă să stai de vorbă cu mama ta şi spune-i tot ce simți, poate va înțelege. Nu te mai gândi la aceste probleme şi concentrează-te pe şcoală. Un copil de 10 ani nu ar trebui să aibă astfel de preocupări, bucură-te de viață! Joacă-te cu copii de vârsta ta şi lasă-i pe adulți să-şi rezolve problemele.
Asculta! Sinuciderea nu este o solutie mai ales acum ....Rabda pana la 18 ani ca sa fii major apoi pleaca si fa-ti o casa departe de tot ce te supara, eu am 13 ani si stiu bine ce spui tu! Daca maicata te bate si cearta, dupa adevarul pe care il stii, spune-i adevarul cu crize si o sa isi dea seama ce a facut... spune-i tot mesajul asta pe care tu l-ai postat pe acesta retea si zi-i tot! Cred ca nu vei mai avea o viata nasoala...sau ateapta pana la 18 cum am zis mai sus.
Geo2969686 întreabă: