| Foxie2 a întrebat:

Urasc visele ...au o grafica proasta si se termina tocmai in punctul culminant trezindu-ma cu ciuda.
Voua va plac? am reusit o data sa-l controlez, transformand un cosmar in ceva super dar nu mai reusesc!
Voi ce credeti despre vise?

Răspuns Câştigător
| MenInShadow a răspuns:

Ohoo, ce vrei tu, este visare lucida. Si eu vreau asta, si ma chinui de ceva timp sa o obtinwinking
visezi, si deodata iti dai seama ca esti intr-un vis, si poti controla fi face tot ce iti doresti.
Cauta pe net si gasesti cateva detalii. Eu incerc de vreo 3 saptamani asta, si azi dimineata mi-a reusit, dar doar intr-o mica parte.
Adica nu mai stiu ce era in vis, doar imi amintesc ca aveam aripi si fugeam de ceva, si deodata mi-am dat seama ca e vis, nu stiu cum, si m-am lasat in jos, pana aproape de pamant, apoi am luat-o repede in sus, si atunci m-am sculat:big grinbig grinbig grinbig grin
Cand m-am trezit fix dupa alea 3-4 secunde de vis lucid, nu mai eram in tins in pat, eram putin ridicat, zambea, si imi batea tare inima a fost o senzatie extraordinara, daca ajung sa pot controla visele o sa fie superwinking
Cauta pe net daca reusesti si tu poti face multe, sa devii celebru/a sa bati pe cineva, sa faci sex cu cineva etc, faci orice, eu daca reusesc, ma duc s-il ciurui pe Jb imediatlaughing primul lucru care-l fac si dupa aia mai vad eulaughing

4 răspunsuri:
| Fulbaster a răspuns:

Visele sunt foarte tari mai ales cand il controlezi si stiu o metoda foarte usoara :trebuie sa iti dai palme continu si daca nu simti e vis.

| Deealovestpu a răspuns:

Hmmmm...Cand ai mai mare nevoie de ele, te lasa la greulaughing cam asa.Cand esti suparata si ai nevoie de ceva care sa iti mai dea sperante si sa te faca sa zambesti,atunci nu pot face sa visez ceva frumos,alte ori cand nu ma astept si sunt total plictisita,visez cel mai frumos lucru si nu as mai vrea sa ma trezesc din el. Offf e asa de complicat! iar cu cosmarurile,incearca sa te trezesti la timp laughing).Eu n-am invatat inca sa ma trezesc cand trebuie si adesea ma trezesc plangand:-ss ori de frica ori de tristete! Am avut o perioada in care visele deveneau realitate, era chiar dubios, ca un fel de deja-vu oricum bucura-te de visele frumoase si incearca sa le transformi in realitate! Succes big hug

| AlinSiAtat a răspuns:

Daca toti am putea controla visele, crede-ma multi nu ar mai vrea sa se trezeasca, am reusit si eu odata sa controlez in vis dar mereu in punctul culminant trezirea happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te pot ajuta eu, si eu practic acest fenomen de catva timp, chiar te pot ajuta asta e id al meu; pikemobidans;