`>; dd<
Iubesc Nemtii:-xx Pentru ca iubesc Germana.
Urasc Ungurii x(x( Pentru ca ne`o batut la Baschet.
Daca prin minoritati te referi si la rromi, atunci sper sa-mi citesti comentariul.
In scoala la mine, s-au schimbat directorii, a fost o poveste mai incurcata. Si s-a desfiintat o scoala in care erau rromi. Bineinteles, unii erau educati, unii tot rromi ramaneau. La clasa a7a este un baiat foarte cumsecade, de treaba, si este si rrom. Fata de restul baietilor din acea clasa, el se poarta foarte frumos. Sora lui e la clasa a5a. Ea e fix opusul, este mica, si isi face de cap prin scoala, sta prin bai, darama lucruri.
Daca ei inteleg ca sunt o minoritate, si trebuie sa se poarte ca atare, restul oamenilor ii vor accepta. Eu nu ii marginalizez pe niciunul
Niciodata nu ma "uit" la nationalitatea unui om. Adica, nu ma intereseaza daca e boz... ungur, neamt sau laosian. Conteaza caracterul, nu nationalitatea.
Nu cred ca este cineva in masura sa urasa pe altcineva doar pentru ca este de o anumita etnie sau nationalitate, pentru ca exista oameni de calitate peste tot. Lucrurile pe care le fac anumite minoritati nu trebuie generalizate. Fiecare este si cu bune si cu rele!