Mie nu-mi plac, dar nu le urasc. Fiindca ura e un sentiment urat si nu m-as murdari cu un astfel de sentiment pentru o problema atat de mica. Cu ce ma afecteaza pe mine ce asculta altii?
Ma afecteaza mai degraba limbajul tau care este unul urat, nepoliticos si pentru care ar trebui sa-ti ceri scuze utilizatorilor acestui site. Nu e nimeni obligat sa taca din gura numai fiindca tu nu stii sa te comporti.
Da de ce sa tac din gura?am voie sa-mi spun parerea nu tu faci regulile aici...
AA si app eu ascult manelele si nu am nimic impotriva carora nu asculta acest gen de muzica...
E rau daca auzi ce scriem Eu nu urasc manelele dar asta nu-nseaminea ca-mi place sa ascult. Prefer alte genuri muzicale. Apropo, ura este antonim cu iubirea. Cred ca vroiai sa spui ca-ti sunt indiferente manelele, asta daca nu te sacaie vreun vecin cu ritmurile manelelor si te-a facut sa le urasti.
Ma intrebam de ce a fost aprobata o astfel de intrebare...
Ai reusit sa signesti oameni in varsta care utilizeaza acest site si cu siguranta asculta acest gen de muzica(manele) sau muzica pupulara romaneasca, si nu house sau rock dupa placerea ta!
Expune-ti preferintele in alt mod, unul educat si respectuos, nu impunator si injositor, ce seamana cu ceea ce gandesti tu despre cei ce asculta manele!
O viata mai linistita iti doresc!
''si dumneavoastra domnisoara dupa parerea mea nu va mai bagati coada unde nu trebuie
nu i-am jignit nu cum ai scris tu '' signit'' si nici macar nu ascult house, rock eu ascult muzica usoara si pop. manele mi se par muzica oamenilor inculti daca vrei sa fiu rea. dar poti sa-mi spui tu mie ce intelegi prin manele. sau ce exprima ele? ca se lauda prostii aia fara voce. care nici macar nu stiu sa cante. si te pup si nu mai comenta fara rost!''
Nu cred ca esti in masura sa critici alte persoane atribuind astfel de ''calitati''!
Din moment ce faci o astfel de intrebare:''sunt proasta daca sunt blonda?'', asa cum ai intrebat ceva vreme in urma, ar trebui sa te rusinezi sa adresezi astfel de intrebari, precum cea la care raspund eu acum...
Si apropos, nu avea sens sa te iei de o greseala facuta din cauza grabei sau neatentiei, este penibil sa te agati de ''o frunza'', si sper sa intelegi aluzia!
Repet:O VIATA LINISTITA ITI DORESC, unde intelegi si apreciezi oamenii asa cum sunt, fara a-i judeca.
Nu urasc manelele, dar urasc oamenii care au ceva de comentat cand aud ca o persoana asculta manele.
Probleme la mansarda, gogule?! imi sunt indiferente manelele... dar tu, prea te aprinzi.
Elenastoica9 întreabă: