Din cate am inteles eu nu sunt eficiente 100% testele de sarcina.Dar daca nu vrei sa apelezi la ajutorul altcuiva, pentru moment poti repeta testul 1, chiar de 2 ori si daca iese negativ si de data aceasta, sansele sunt f mici.
Eu iti spun sa ai grija. singura persoana care iti poate spune ceva sigur e ginecologu. plus ca din cate am mai citit in reviste si pe net. testele nu sunt 100% sigure. ar fi intelept sa mergi la medic cat mai repede in caz ca nu vrei sa ajungi cu o sarcina nedorita pe care nu o imi poti avorta... ai grija si multa bafta!
Pai ce pot spune. erai pe ciclu in ziua cand ati facut sex?
aduti bine aminte cand s-a intamplat scurgerea
intra pe : http://www.femei-moderne.ro/calendar-fertilitate/ si vezi... se poate ca testele sa nu fie in totdeaua adevarate asa ca iti recomand un ginecolog, caci pentru. un control nu ai nevoie de parintii si te poti duce imp. cu prietenul tau...
Macar luai anticonceptionale.
eu zic sa te duci la ginecolog doar el iti poate spune ceva siguur!
nu trebuie sa iti fie teama de el, daca asta e problema.
si sfatul meu e sa va protejati. asa nu risti nici sa iei cine stie ce boala si nu ramai nici insarcinata.
si ai grija totusi esti destul de mica iar el are 20 de ani.
nu stiu ce fel de pers e el insa baieti din ziua de aaaazzii...
numai zic ca eu consider ca ar fi trebuit sa mai astepti. asta e alta parte.
oricum faci cum consideri :*.
Ei bine si daca isi face un test de sarcina, afla raspunsul, si mai departe? o speriati mai rau asa
incearca sa te linistesti, sa vezi ce e de facut, dar sa nu pierzi timpul prea mult, ai incredere in medicul ginecolog si du-te la el, el te poate ajuta, poate nu sunt sanse de sarcina, poate ai racit sau ceva am o prietena care a patit asta, i-a intarziat aproape 6 luni, era saraca atat de terminata. dar pana la urma s-a dovedit a fi o raceala 'jos'
Mai bine faci o ecografie deoarece testele de sarcina nu sunt 100% sigure...