| Dumitritsa a întrebat:

URGENT AM NEVOIE DE AJUTOR! deci eu m-am intilnit cu un baiat, si o fata a vrut sa ne desparta si a reusit, acum baiatul se intilneste cu ea! si eu vreau sa fac in asa fel incit sai despart si pe ei dar nu stiu cum!;( va rog frumos sa ma ajutati cumva!;( pe fata nu am vazut-o niciodata dar am vb pe mess! si noi tipa suntem prietene!;( nu as vrea sa fac acest lucru, insa eu o uraskkkk si as vrea sai platesc si ei cu aceeai moneda! pls ajutati-ma!;(;(;( nu mai stiu ce sa facccc!

5 răspunsuri:
| Tweetymrrr a răspuns:

Stai în banca ta. Dacă fata e aşa de rea cum spui tu, tipul va observa si o va lăsa... Între timp tu vorbeşte cu tipul, aşa ca amici.Cine ştie cândva trebuie sa deschidă şi el ochii şi să vadă realitatea.
Mult succes!

| HappyCandy a răspuns:

Aici iti vor vrni in ajutor prietenele, si prietenii mai ales, poti sa te intelegi cu ei ca sa-i spuna baiatului ca ea il porecleste sau mai stiu eu ce, daca ii spui doar tu nu o sa creada daca o sa o spuna si ceeleate fete respectiv prietenele tale, o sa mai creada, dar daca se implica si baietii... totul e clar.Dar t singura ai mentionat vrei s-o rasplatesti cu aceiasi moneda deci cum ea a reusit sa va desparte, fa-o si tu exact asa...

| ladyinblack_5019 a răspuns:

Nu te cobora la nivelul ei.nu are sens.Indiferenta doare cel mai tare.in cel mai rau caz cucereste-l dar aplica regula mea de baza UITA-TE, DAR NU ATINGE

| MrThalium a răspuns:

Nu ar trebui sa faci ceva sa.i desparti ar trebui sa.i spui lui ce simti si el va decide daca te vrea inapoi dar daca nu te vrea ii spui asa:oricum meritam ceva mai bun
sau daca vrei intreab.o pe ia de ce a facut asta si spune.i ce simpti pentru el si poate va renunta la el...
de curiozitate cum il cheama sper sa nu fie prietenul meulove struck pentru ca am multe fete care il vor:S si nu stiu la ce sa ma astept
FUNDA?

| mehanna2000 a răspuns:

Ura si ciuda te vor face sa ramai fara prieteni! Incearca si vei gasi alt baiat dragut care sa-ti placa. La varsta ta nu ar trebui sa fie asa de greu.