Si eu am trecut prin aceeasi situatie doar ca la mine s-a intors el(bine inteles ca atunci cand m-a intrebat daca vreau sa fiu din nou cu el i-am zis nu...o data ce m-a parasit pentru alta sa se duca la ea)dar daca vrei sa te razbuni pe ea (in caz ca ii cunosti gusturile baiatului)ai putea sa iti transformi lookul exact pe placul lui astfel incat sa se desparta de acea tipa si sa se intoarca la tine(si atunci ti-as recomanda sa ii frangi inima pentru ce ti-a facut)
... sper ca te-am ajutat
Păi răzbunarea nu e cel mai bun lucru... Înceracă să vă întâlniți toți 3 în același loc și să dezbateți această situație. Cum să-ți fie prietenă dacă ți-a făcut asta? Nu are cum. Asta înseamnă că s-a folosit de tine, dar vezi tu... nu știi exact ce i-a făcut băiatului sua ce i-a spus. Trebuie să-i asculți și lui părerea. Apoi vei găsi o soluție. Și dacă el așa repede s-a despărțit de tine, asta nu înseamnă că te iubea/ plăcea cu adevărat. A fost ceva de moment. Pentru un asemenea băiat nu prea merită să te complici, însă dacă tu crezi că îl iubești cu adevărat ar trebui să lupți pentru el în continuare. Dar fi tu însăți și îl vei recâștiga mai repede așa. Mai întâi încearcă să-i recâștigi încrederea și după să vorbești deschis cu el din orice și mai departe totul vine de la sine.
Sper că am putut să te ajut...
Mult noroc și mai gândește-te în privința răzbunării...:*
Nu stiu ce sa zic.dar daca ea a reusit sa va desparta.inseamna ca nu era chiar ceva serios intre tine si baiatul ala.nu merita sa te mai strofoci. mai sunt multi altii
Pai din moment ce fata v.a despartit este diabolica nu gluma sh n.ar strika sa. eu platesti pai ai putea sa incerci sa.i pacalesti cum ar fi: inventezi lucruri ca a spus ca vine la ora xy la locul xy sh fata aia se duce sh el, logic nu vine sh se cearta sau sa ii spui lui sau ei ca el sau ea il sau o inseala ar fi dragut sa mearga nu stiu mai gandeste.te si tu Baftaa:*:*