| ir3al a întrebat:

URGENT.crying. am nevoie de parerea voastra, daca cititi va rog lasati un sfat. Vreau sa fiu mai cool, genul "fata de fata". Sunt frumoasa, toti imi spun asta, si am un suflet bun. Ce as putea face pentru a fi "fata de fata"? Multumesc Anticipat!

Răspuns Câştigător
| Gina1 a răspuns:

Gandeste-te un pic, daca te schimbi, si devii mai ''tare'', poate ca baiatul pe care-l placi, nu o sa mai fie atras de tine. Ai zis ca esti frumoasa, buna la inima... ce crezi ca si-ar mai dori baiatul ala? Nu fa prostia sa te schimbiwinking, arata-i ca tu nu esti o prefacuta. Pwpici :*

8 răspunsuri:
| Larysa13 a răspuns:

Sunt de aceeasi parere cu @Gina1 happy

| Gina1 a răspuns:

Sunt sigura ca nu prea o sa te ajute raspunsul meu, dar totusi ti-l comunic :''Fii tu insati!''

| ir3al explică (pentru Gina1):

Cred ca ai dreptate Gina1...dar eu vreau sa cuceresc un baiat si imi este frica sa nu ma respinga de aceea intrebam!

| Lolly94 a răspuns:

Daca toti iti reproseaza ca esti frumoasa si esti buna la suflet, nu vad rostul care ai putea sa te schimbi, adica fii tu insuti, e mai bine asa, decat sa fii o prefacuta! pupici :*

| herro a răspuns:

Pai dacă ești frumoasa și ai suflet bun îmbrăcate bine și ai rezolvat totul

| TeneseiDragutei a răspuns:

Buna! Uite asta e idul meu rock_on1510! Eu te pot ajuta! Sunt cea mai populara fata din scoala! Te astept sa intrii!

| TeneseiDragutei a răspuns:

Buna! asta e idul meu rock_on1510! eu te pot ajuta! te astept sa intrii!

| NobodyLikeCdC a răspuns:

Inteleg chestia cu nici o intrebare nu trebuie batjocorita, dar totusi chiar ai intrebat asta?