Poate ca este prea mic si nu stie sa se hraneasca, in tot cazul cumpara`i ovomix cum am spus si in alt reaspuns, asta le-am dat eu puisorilor mei si se bat pe amestecul asta de mancare. Si fa`i un ou fiert, nu-l tine in curent sau in soare, mai degraba incearca sa-i dai apa ca poate nu mananca pentru ca ii e sete. Poti sa ii dai fructe : mar feliat, banana, crengute de salcie.
Si eu am 5 perusei, 3 ai mei si 2 ai verisoarei mele.
intra pe http://www.latifa.ro/.
Mancarea i`o cumperi din magazinele pentru animale.Sunt seminte special pentru perusi, iar de hranit se hraneste el singur.Cum adica sa nu stie sa manance singur
Am avut cred ca in jur de 6 perusi pana acum, pe toti i-am cumparat fiind pui, dar stiau sa manance. Pana acum crezi ca a stat nemancat deoarece "nu stie sa manance" din cate spui tu?Poate perusului tau nu`i este foame, dar nu am auzit pana acum ca un perus sa "nu stie sa manance".
Pai nu trebuie sa-i prepari tu...gasesti mancare speciala intr-un hipermarket eu cand aveam ii dadeam mei, floarea soarelui si mancare speciala cumparata
Maiii el este pui pui! nu prea are pene! nu stie sa se hraneasca singurrrr! asta spun!
Eremia_Nicolae_1999 întreabă: