| Liquor a întrebat:

Urgent!
Buna, am 18 anisori, sunt intr-o relatie de 4 ani jumatate, o relatie serioasa cu asteptari mari pe viitor.
In fine, nu asta conteaza, de cand am implinit 18 ani, mama a tot vorbit cu mine cum ca nu ar avea nimic impotriva daca m-as culca cu baiatul si ca sa stau bine sa ma gandesc daca merita. Dupa parerea mea merita, a asteptat pentru mine 4 ani jumatate.
Ieri mi-a trecut menstruatia si seara am vurt sa venim la el, cu alti cativa amici sa vedem un film si sa mai stam la barfa, urmand ca eu sa dorm la el.
Cand am plecat, mama mi-a zis sa las laptopul acasa, i-am zis ca il iau cu mine sa ma mai joc si sa transferam niste poze.A facut o criza de nervi, a inceput sa strige dupa mine "mars mars..etc", am ajuns acasa la el, au baut baietii cate-o bere, mai o barfa, ne-am jucat apoi rummy, am stat pe omegle, in fine, ne-am distrat.
Ce-i drept, cand toti au plecat, s-a intamplat si... in fine, maica-mea acum, ma ameninta ca se sinucide ca m-am culcat cu baiatul asta, ca nu mai am ce sa caut la ea acasa, ca sunt o usuratica. I-am zis ca bine, dar ca vin sa imi fac bagajul si sa imi iau actele dar mi-e ca nu mi le da, ce pot face?

8 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Lasa-ti mama sa se calmeze apoi incearca sa vorbesti cu ea, ai 18 ani, esti mare si cred ca sti foarte bine sa faci diferenta intre bine si rau si ca ceea ce faci, faci cu cap, cred ca si mama ta stie asta doar ca a avut un moment de slabiciune, cine stie cine a enervat-o si s a descarcat pe tine

| antimulte a răspuns:

Esti majora, tu stii mai bine ce vrei pentru tine.
Parerea mea, e ca daca de acum iti face asa tipul tau... mai tarziu la ce va recurge.
Cat despre problema actelor, e usor, le declari pierdute si scoti altele.

| Axys a răspuns:

Mama ta a cam exagerat ce edrept laso cai trece mamei tale! ei i frica s anus bata joc de tine de asta dar nasol ca nu te protejeaza cum rtebuie ...laso asa ..sa vb nu te teme a spus-o la nervi

| Axys a răspuns:

Daca voi doi va iubiti

| Axys a răspuns:

Trebuie sa o lsi o prioada in pace adica sa nu vb cu ia pentru ca poate fi inca nervoasa pe tine happy

| Anastasia1997 a răspuns:

Buna,incearca sa vorbesti cu ea sa ii explici ca te-a asteptat 4 ani si cum a decurs relatia voastra.Aratai ca este baiatul in care ea poate sa aiba incredere in el ca te iubeste si ca nu profita de tine.Asta e asa o problema a mamelor grijulii incearca sa poti o discutie cu ea cand e calma si da-i timp cateva zile sa se gandeasca si ai sa vezi ca se rezolva totul.Incearca sa il prezinti si ei sa vada ce fel de persoana e.Iti garantez eu ca o sa fie totul bine daca nu poti vb cu ea face u face incearca sa ii scrii si sa iti transpui pe aceea foaie toate sentimentele pe care i le porti acelui baiat si ca nu vrei sa o pierzi.Ai grija ce faci! :*

| Taterz a răspuns:

Ai 18 ani, esti vaccinata, nu are nici un drept sa-ti retina actele. DAR... nu crezi ca ar fi mai bine sa cautati o cale de impacare?
In fine, stii cum e cu parintii, ce nu stiu, nu-i raneste, puteai si tu sa nu-i spui. Nu cred ca viata ta sexuala dupa varsta de 18 ani o priveste pe ea.

| laurake78 a răspuns:

Pai treaba e cam asa:daca ai 18 ani esti majora si nu iti poate retine actele iar daca le distruge scoti actele ce-i drept dar cu bataie de cap si alergatura.Mama ta stie asta si de asta te cam santajeaza emotional: "se sinucide". Stai linistita nu se va sinucide. Sa te dea afara din casa, poate, sa nu mai vorbeasca cu tine, poate, dar de sinucis...Pana la urma ii va trece. Sper sa fi fericita cu iubitul tau. Nu e inceputul de la tine..sincer te respect ca ai ajuns pana la varsta asta.Mi-as dori ca si fiica mea sa fie asa matura