| LaylaAnaMaria12 a întrebat:

URGENT! Buna seara TPU! Am o situatie mai complicata cu bffulmeu. Acum 2 ani de zile cand am inceput liceul bff-ul meu(o sa ii zic "A") a intalnit un tip(in aceeasi clasa cu ea) destul de frumos, dar gagicar. La mai putin de o luna de cand vorbea cu ea a intrebat-o daca vrea sa fie impreuna cu el, insa ea i-a spus sa vada cand incepe scoala. A inceput scoala, iar tipul acesta se dadea la ea, dar nu numai. Putem zice ca lua cam toate fetele la rand. In acelasi timp se dadea si la "A", "A" observand comportamentul lui si fiind putin ranita. Tipul posta diferite poze cu diferite fete, dar una din ele era crushul lui. In pauza statea dupa tipa aia, cand se intorcea in clasa se dadea la "A". Situatia tot a continuat cu promisiuni din partea lui ca o "iubeste"(nu o spunea serios ci mai mult in joaca), pana cand la finalul in clasei in care ne-am dus toata clasa la film a aflat ca se cuplase cu o tipa din aceeasi clasa cu noi. A fost super ranita, dar a avut un tip care sa o faca sa uite de el. Toate bune si frumoase, nu mai exista nici o drama nimic. Pana cand tipul care a facut-o sa uite din gagicar s-a mutat in alt liceu.(asta alta poveste) Dupa un timp de la inceputul scolii in al doilea an, tipul gagicar incepuse, iar sa ii dea tarcoale si ea mi-a spus ca inca il iubeste. Tipul continua sa o pipaie si sa ii spuna ca o iubeste si tot felul de chestii si cand devin f apropiati, cand a avut loc un bal, tipul a stat mai mult cu alte tipe din liceu si la scurt timp dupa bal cand "A" nu era in clasa aud o coversatie spusa cu mandrie de tip si un alt coleg in care se lauda ca se linsese cu una la bal.(in acelasi timp se dadea si la "A". In acea perioada eram certata cu "A" din cauza lui, dar am zis ca trebuie sa stie asa ca i-am zis ce am auzit. Fix in acea zi dupa ce i-am spus a incercat sa o sarute, dar ea nu a mai vrut. A fost suparata pe el un timp, dar dupa iar vorbeste cu el aceeasi poveste. Pana cand intr-o seara cand el posteaza un story in care arata ca e f trist, "A" il intreaba ce a patit iar el ii spune ca oricum nu -i pasa si chestii (mentionez ca era beat) a zis si citez "SUNT BEAT DE AIA POT SA-TI ZIC ASTA, NU-MI PLACE DE TINE, MI-A PLACUT LA INCEPUT DAR N-A FOST REAL SCUZE CA ZIC ASTA SUNT O PERSOANA GROAZNICA" Evident ca dupa asta "A" a suferit f mult si i-a dat block peste tot dar dupa 2-3 zile ea s-a decis sa ii dea unblock si sa inceapa sa vb iar cu el. Acum i-am spus ca nu mai merita sa tot stea dupa acelasi prost care nu a putut sa o iubeasca si sa ii ofere o relatie in astia 2 ani. Vreau sa va cer parerea deoarece voi puteti fi doar obiectivi asa ca va intreb:Merita sa mai primeasca vreo sansa acest individ? Ce considerati ca ar trebui sa faca in situatia asta avand in vedere ca ea tot il mai iubeste? Voi cum ati proceda?

P.S:Scuzati eventualele greseli, am scris pe fuga.

Răspuns Câştigător
| CosminCD a răspuns:

Salut! Din povestea pe care tu ai relatat-o, este cât se poate de clar: NU MAI MERITĂ NICIO ȘANSĂ! Pentru că el nu este serios și nu va fi nici pe mai departe un băiat serios. S-au terminat băieții? Să-și vadă frumușel de viață, de școală, apoi va găsi băiatul potrivit pentru ea. Atâta timp cât individul umblă cu mai multe, să se aștepte să facă așa și pe viitor. Dacă ea se mulțumește cu un băiat care umblă și pe la alte fete, e alegerea ei, să-l accepte! Dar, nu cred că mai merită. Îi doresc succes și să aibă grijă ce alegeri face.

2 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Eu zic să mai încerce, dacă ține la el.

| SomkidApple a răspuns:

Balta e plina de pești rolling on the floor stai, m-am exprimat prost laughing mă gândesc că ești clasa a 10-a din ce moment ai zis de bal. Băiatul ala nu merita nici macar un simplu gând