| Bubuu_9667 a întrebat:

Urgent@@@@ laughingBuna! TPU:* am 14 ani termin clasa a7 si maine e festivitatea app nu iau premiu dar trebuie sa ma duc ziceti-mi cu ce sa ma imbracthinking
merge : o rochita alb negru ca un maieu si de la solduri vine mai larga cu niste colanti [pentru.ca baietii is prosti ne ridica rochialaughing] niste sandale
credeti ca e prea elegant daca nu primesc premiu
dati-mi niste sfaturi cu ce sa ma imbrac
NU imagini
va rog repede:*:*
funda restul vot :*

4 răspunsuri:
| Dedutza_7061 a răspuns:

...Da merge! dar colantii mi se par prea mult si nu se prea potrivesc cu sandalele
Eu zic sa incerci ceva mai simplu / blugi eventual cu un tricou dragut si sandale dar merge si o rochita ( nu exagerat de eleganta).
Sper ca te-am ajutat kiss!
Funda?;;]

| Ariyana a răspuns:

Draga Bubuu, eu zic sa nu mergi in maieu la festivitate.Este putin indecent,nu stiu cum sa iti explic, este ca o "afacere" a adolescentilor.Ei isi arata calitatile morale acolo, trebuie sa le arati respect pentru munca lor timp de un an.Eu as zice sa iti iei o fusta neagra,mai lipita pe corp,nu mini,si o camasa alba draguta, feminina, dar nu decoltata.Ca si incaltaminte...sandale in niciun caz.Ia-ti mai bine niste balerini negri, sau niste balerini feminini.Merge si ce ai scris tu mai sus, e chiar destul de ok, mai putin partea cu sandalele. Sper ca te-am ajutat. Funditahappy?

| Piㄨㄨy a răspuns:

Nu,nu este prea elegant pentru o festivitate de premiere.Si eu am maine festivitatea de premiere si chiar daca nu iau premiu, tot in rochita ma imbrachappy.

| 女明DongRi a răspuns:

Pai era frumos macar dac te prezntai cu o rochita, cand luai un premiu, cel putin mentiunea. dar nu`i nimic, vei recupera la anul. alb-negru e prea babesc dupa parerea mea, daca ai ia`ti o rochie mai colorata, sau o fusta din blugi si un tricou mai colorat. app si daca iei rochie te sfatuiesc sa renunti la colanti o sa te "coci", dar fii foarte atenta la ce baiat sta pe langa rochia ta ca sa nu`ti ridice rochialaughing.