anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

URGENT! Buna TPU am o mica problemuta... am o prietena si azi la scoala i s-a inceput ciclul. Si-a patat pantalonii si scaunul ei. Iar acum toti rad de ea, si clasa mea e nebuna rau care rade pe tot ce vede sad Ea plange, ii e rusine sa vina la scoala, nu vrea sa vorbeasca cu nimeni. E tristsad Va rog mult dati-mi un sfat bun (pentru cel mai bun funda), ganditi-va ca voi sunteti ea sau aveti o prietena careia i s-a intamplat asta. Astept un raspuns cat mai repede sperhappy

Răspuns Câştigător
| kdavelia a răspuns:

Inseamna ca in clasa la tine sunt numai imaturi. Este un lucru firesc si fiecaruia dintre noi i se intampla mai ales prima data. Ea trebuie sa fie mai matura si sa nu mai bage in seama toate astea. Oricum vor uita incidentul mai repede decat se asteapta si totul va fi in regula.

4 răspunsuri:
| pisicutza1scumpii a răspuns:

Si mie mi s-a intamplat o chestie asemanatoare...in timp ce mancam ciocolata m-am murdarit pe fusta si apoi" desteptul" clasei a spus ca am facut pe mine caca la toti colegii:-( nu era adevarat!

| Uza a răspuns:

Doamne,e atat de normal acest lucru si toti needucatii rad de un lucru extrem de normal si natural sad trist! Toate femeile si fetele au asa ceva! Nu trebuie sa iti fie rusine,trebuie sa te doara in cot, lumea e rea nu trebuie sa pui orice nimic la suflet, fi tare ca nu e nimic rusinos. Si eu am patit asa ceva si eram in oras, erau numai oameni straini de toate varstele si normal ca pe moment mi-a fost rusine dar asta e, acum ma amuz pe treaba aialaughing Traiti-va viata, nu va mai faceti griji, suparari din orice rahaturi!

| Daniel2332 a răspuns:

Du-te la scoala si castreazai pe toti aia care o ras in timp ce ei stau pe scaune big grin

| Aldercy a răspuns:

Ştiu, mi mi s-a întâmplat în clasa a 6-a. E ruşinos, dar crezi că ea a vrut să se întâmple asta? Au început să râdă deoarece sunt nişte imaturi şi încă nu au înţeles chestiile astea.